Afbeelding
Foto:

Tabak- en Kadoshop Haaksbergen is van alle markten thuis

HAAKSBERGEN - De Tabak & Kadoshop van Marcel en Monica Kollen weten veel Haaksbergenaars inmiddels te vinden. Van tabaksartikelen tot diverse feestartikelen, de winkel is van alle markten thuis. En dit jaar zijn ze op 27 mei ook van de partij op de jaarlijkse Meimarkt.

En ook voor die partij of dat feestje kunt u zeker terecht in de winkel aan de Jonkheer van Heijdenstraat 1A. Zo kunt u er diverse XXL-gevelvlaggen kopen voor bijvoorbeeld een jubileum of geboorte. Ook kunt u er een grote Abraham of Sara huren om een 50e verjaardag nog specialer te maken. Ook zijn er grote ooievaars te huur om een geboorte een extra feestelijk tintje te geven. Daarnaast zijn er kaarten voor verschillende gelegenheden verkrijgbaar en ook voor een leuk cadeautje kunt u er terecht. Neem bijvoorbeeld de leuke geurbranders van ScentChips die zowel leuk zijn om cadeau te doen als om zelf te krijgen.

PostNL Pakketpunt
Sinds mei beschikt de winkel ook over een PostNL Pakketpunt. Hier kunt u uw post ophalen en afgeven. Dit voorziet in een belangrijke behoefte in Haaksbergen, zeker voor buurtbewoners die zo niet ver hoeven te reizen voor hun postzaken.

Meimarkt
Tijdens de jaarlijkse Meimarkt zal de Tabak- en Kadoshop ook van de partij zijn en een kraam voor de winkel hebben staan. Hier zullen diverse cadeautjes en feestartikelen staan uitgestald. Naast de kraam zullen de Arbraham- en Sara-figuren worden neergezet om bezoekers een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is bij een jubileum. Zelf eens het uitgebreide aanbod van de Tabak- en Kadoshop Haaksbergen ervaren? Kom eens langs!