Markt in het Bos

BOEKELO - Zaterdag 19 mei vindt er van 10.00 tot 17.00 uur de "Markt in het Bos" plaats op het terrein van Resort (Hotel) Bad Boekelo, Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Boekelo.

Een pracht locatie, de markt op de oprijlaan onder de kolossale bomenpartij. Tientallen kramen, met zowel nieuwe, restanten, als gebruikte handel. Voor de particulier, die zijn of haar oude, overtollige spulletjes wil verkopen, is dit de mogelijkheid. Het hapje en drankje wordt verzorgd door de mensen van Hotel Bad Boekelo. Hotel Bad Boekelo is goed bereikbaar met de auto, maar met de fiets door de bossen er naar toe is natuurlijk helemaal geweldig. De toegang tot de markt en het parkeren is gratis! Speciale aanbieding i.v.m. -15- jaar "Markt in het Bos". Voor de snelle beslissers, die hun overtollige spulletjes wil verkopen, nog een aantal plaatsen voor slechts euro 10,00 beschikbaar: info@rezimarkten.nl of Tel: 06 26 222 593

Gezellige Pinkstermarkt
in Buurse

Ook op zondag 20 en maandag 21 mei kunt u naar een leuke "Pinkstermarkt" (braderie & vlooienmarkt); beide dagen van 09.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaatsen van ter Huurne Hollandmarkt, Alsteedseweg 64, 7481 RZ, Buurse. Tientallen kramen met allerlei handel variƫrend van nieuwe dames-heren- en kinderkleding, schoenen, ondergoed, sieraden, lederwaren, telefoon accessoires , klompen- en cadeau artikelen en nog veel meer. Ook de particulier is aanwezig met zijn/haar overtollige spulletjes, verzamelingen, etc. en biedt de waren vaak voor een habbekrats aan. Ook u kunt aan deze markt deelnemen, om uw 2e hands spulletjes, antiek, curiosa, verzamelingen, etc. te verkopen.

Meer informatie
Voor info en/of aanmelding tel: 06 26 222 593 en info@rezimarkten.nl. Toegang tot de markt en het parkeren is Gratis! Voor de kinderen is er de grote gratis toegankelijke speeltuin.