Afbeelding
Foto:

Crescendo naar voorjaarsconcert

OVERDINKEL - Muziekvereniging Crescendo uit Overdinkel is hard aan het werk voor hun komende voorjaarsconcert op zaterdag 19 mei in het Nederlands Hervormd Verenigingsgebouw. Crescendo had de muzikale activiteiten binnen de gemeente Losser op een lager pitje staan wegens uitwisselingen met andere verenigingen.

Sinds september 2017 staat het orkest onder leiding van Jan Bergsma uit Westerhaar. In oktober heeft het orkest opgetreden in Westerhaar als een van de drie orkesten van het trioconcert. De andere orkesten waren de fanfare van SDG Westerhaar en de fanfare van St Caecilia Geesteren.

De kerstmarkt
Het orkest van Crescendo werkte op 10 december mee aan de kerstmarkt bij 't Trefhuus in Overdinkel. De slagwerkgroep onder leiding van Eric Blom was in maart te beluisteren in Haaksbergen tijdens de slagwerkavond van de Pleerstökskes.

Het voorjaar
Tijdens het voorjaarsconcert van 19 mei zal zowel het orkest als de slagwerkgroep een gevarieerd programma brengen. Muziek van Doe Maar en Eric Clapton, maar ook van onder andere componist Jacob de Haan, waarbij verschillende muziekstijlen (barok, pop en jazz) te beluisteren zijn.

Meer informatie
Het concert begint om 20.00 uur in het Nederlands Hervormd Verenigingsgebouw en is vrij toegankelijk. Wilt u op de hoogte blijven? Volg Muziekvereniging Crescendo Overdinkel op Facebook.