Local Sunday mini Market

ENSCHEDE - Op 6 mei is de eerste Local Sunday mini Market in de Twentsche Foodhal.

Op 6 mei is het de eerste keer dat meer dan 50 ondernemers op het gebied van onder andere eten, muziek, kunst, groen en kinderen in de Twentsche Foodhal te vinden zijn. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kunt u de Local Sunday mini Market gratis bezoeken aan de Hoge Bothofstraat 45.

Niemandsland

ENSCHEDE - Op 7 mei is om 12.30 uur de voorstelling Niemandsland te zien in Theater Concordia.

In Niemandsland keert een zoon terug naar zijn geboortegrond na er zeven jaar niet te zijn geweest. Waarom hij is weggegaan en wat er nog over is van de liefde die hij achterliet, wordt tijdens de voorstelling duidelijk. Niemandsland is een intieme voorstelling met beeldend taalgebruik. Kaarten kosten € 10,- en zijn te bestellen via www.concordia.nl of te koop bij de kassa.

Koorts

ENSCHEDE - Ondanks een druk bestaan als rapper, programmamaker en jurylid bij The Voice of Holland heeft Ali B nog tijd voor het theater.

Koorts is de voorstelling waarmee Ali B nu in de Nederlandse theaters staat. Op dinsdag 8 mei is hij met deze voorstelling te vinden op de planken van het Wilminktheater. Hij neemt u mee naar over hoe hij tegen zaken aankijkt, maar altijd met een positieve blik. Is Nederland nu ziek of heeft ze koorts? Kaarten voor de voorstelling van 8 mei om 20.00 uur in het Wilminktheater zijn voor € 23,50 te bestellen op www.wilminktheater.nl.

Eric Corton
met 'MA'

ENSCHEDE - Alzheimer verandert veel in het leven van de patiënt maar zeker ook in dat van de mensen in de omgeving. Zeker voor een kind als één van de ouders de ziekte krijgt.

'MA' is een solovoorstelling van Eric Corton over wanneer de rollen omgedraaid worden door Alzheimer en de zoon voor zijn moeder moet gaan zorgen. De voorstelling is op het boek van Hugo Borst gebaseerd. Hij schreef daarin over de aftakeling van zijn moeder door Alzheimer. De voorstelling 'MA' zit vol aangrijpende en herkenbare gebeurtenissen. Op 8 mei om 20.30 uur is Eric Corton te zien in De Kleine Willem, Langestraat 45 te Enschede.