Afbeelding
Foto:

Nederland kleurt weer groen!

Alle bomen en struiken zijn weer volop in bloei, maar ook alle insecten duiken massaal weer op! Uw auto zit dus waarschijnlijk weer onder de insecten. Maar wist u ook dat wanneer uw auto met insecten in de volle zon staat, dat het vocht van deze insecten heel snel in uw auto lak kan branden?

Daarom adviseren wij uw auto optimaal te beschermen, dit kan middels de extra opties bij Perfect Carwash. Al onze conserveringsmiddelen zijn op elkaar afgestemd en werken volgens een opbouw-laagjes-effect. Hoe meer opties hoe dikker het 'laagje' en dus een betere bescherming van uw lak tegen allerlei weersinvloeden. Onze wasstraat heeft de opties Perfect Protect, deze 'Glansprotector' is voorzien van polymeren en vult de poriƫn van de lak optimaal. Daarna vult onze 'Polish' deze laag extra en wordt hij afgeseald met onze 'Wax'. Dit 3 lagen concept zorgt voor een optimale bescherming in de wasstraat, vindt u dit nog niet voldoende en wilt u uw auto nog meer verwennen? Rij dan nog een rondje in onze hal en maak gebruik van onze unieke 'Glansstraat' , wij drogen de laatste druppeltjes van uw auto en spuiten daarna de auto in met een speciale glanscoating. Deze coating wordt door speciale poetslappen ingepoetst en geeft een spiegelglad, glanzend en antistatisch resultaat! Aan het einde wordt er nog bandenzwart op uw banden aangebracht waardoor uw auto weer het showroom-klaar-effect heeft! Na het wassen en poetsen van uw auto heeft u natuurlijk alle tijd om uw auto lekker van binnen weer op te frissen op ons stofzuigerplein. Heeft u niet de juiste middelen? Wij verkopen de juiste producten die u kunt gebruiken, zoals een glasreiniger een dashboarddoek of een lekker geurtje, kortom alles om uw auto in topconditie te brengen. Voor meer informatie kunt u uiteraard terecht bij een van onze servicemedewerkers.

Glanzende groeten namens het hele team van Perfect Carwash! www.facebook.com/perfectcarwashenschede/ ?www.perfectcarwash.nl