Afbeelding
Foto:

Neutralis laat geluk
renderen

ENSCHEDE - Neutralis, van oorsprong financiële dienstverlener, is een hele gelukkig gekozen weg ingeslagen. Het Enschedese bedrijf focust zich namelijk op het rendement van geluk. Zowel werknemers bij bedrijven als particulieren helpen ze om meer inzicht in hun geluk te krijgen en hun leven zo in te richten dat hun geluk wordt geoptimaliseerd.

Neutralis begeleidt zowel bedrijven als particulieren bij het optimaal vormgeven van hun geluk. Zo kunnen individuen zowel privé als op hun werk floreren. Neutralis is overtuigd van het belang van een gelukkig leven en dat iedereen in staat is om zijn geluk te vergroten. Hierbij geloven zij dat geld nooit het doel is maar altijd het middel voor het leiden van een gelukkig leven, geld krijgt pas waarde als het een gelukkiger leven mogelijk maakt. Klanten krijgen een beter inzicht in hun eigen geluk en er wordt gekeken hoe dit geluk kan worden geoptimaliseerd.

Gelukbarometer
Om klanten meer inzicht te geven in hun eigen geluk wordt de Neutralis Gelukkig Leven Test afgenomen waarbij de vijf pijlers van geluk worden gemeten, namelijk veiligheid, stabiliteit en zekerheid; relaties en liefde; voldoening, waardering en erkenning; zelfontplooiing betekenisvol leven. Daarna wordt bepaald op welke pijler(s) zal worden gefocust bij het optimaliseren van geluk. Vervolgens wordt er een actieplan opgesteld waarmee de klant aan de slag zal gaan.

Niet traditioneel
Oprichters Ozewald Wanrooij en Leon Brummelhuis namen jaren geleden bewust afstand van de traditionele financiële wereld waarin het verkopen van financiële producten, het handelen vanuit eigenbelang en het nastreven van hoge provisies kenmerkend waren. "Geld wordt vaak als doel gezien, wij zien dit enkel als een middel dat een positieve rol kan spelen bij het verhogen van je totale geluk. Wij helpen mensen graag om hun leven zo in te delen en (financieel) vorm te geven dat zij hun ultieme geluk kunnen realiseren."

Contact
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.neutralis.nl of contact opnemen met Neutralis op 053-750 16 90. Ook kunt u mailen naar info@neutralis.nl. Ozewald en Leon informeren u graag over wat ze voor u kunnen betekenen. U vindt Neutralis aan de Marssteden 70 in Enschede.