Afbeelding
Foto:

Liefhebbers Citroën kunnen weer naar CitroMobile

TWENTE - De 24-ste editie van CitroMobile komt er weer aan. Op zaterdag 5 en zondag 6 mei komen liefhebbers van het Franse merk weer bijeen in Vijfhuizen voor een gezellige ontmoeting. Ook Citroën zelf haakt aan bij dit evenement om haar nieuwste innovaties te tonen.

Er is op de beurs weer voldoende te beleven voor de naar schatting 10.000 bezoekers. Zo is hier Europa's grootste overdekte Citroënmarkt en natuurlijk talloze clubstands, Frans eten en cultuur en randactiviteiten. Belevenis is iets dat Citroën hoog in het vaandel heeft staan. Zo kunnen bezoekers onder meer rijervaring opdoen met het nieuwe, comfortabele PHC veersysteem.

Testen
Citroën Nederland brengt voor de gelegenheid een nieuwe Citroën C4 Cactus mee met het Progressive Hydraulic Cuahions systeem. Ook de C3 Aircross kan getest worden, evenals een aantal elektrische auto's van Citroën. Al deze auto's belichamen de kwaliteiten die de klant van oudsher van het Franse merk gewend is; zoals een uitmuntend niveau van comfort. Al bijna 150 jaar is Citroën toonaangevend op het gebied van comfort, geïnspireerd door de wensen van de gebruikers zelf.

Kom ook
CitroMobile zal gehouden worden op zaterdag 5 en zondag 6 mei. Locatie is Stelling 1, Vijfhuizen. Geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang kost 12 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar 5 euro, kinderen tot 4 jaar gratis toegang.