Afbeelding
Foto:

Populaire Space Star in exclusieve GT-Line uitvoering

ENSCHEDE - De Mitsubishi Space Star is al jaren een verkoopsucces in Mitsubishi's gamma. Niet verrassend, want de combinatie van comfort, veiligheid en prestaties tegen een aantrekkelijke prijs wist al menig koper aan te trekken. Autobedrijf Bennie Wilmink maakt de Space Star nu nóg aantrekkelijker, met de toevoeging van een exclusief GT-Line pakket.

Autobedrijf Bennie Wilmink nam de Mitsubishi Space Star Royale Cool+ uitvoering als basis voor hun exclusieve editie. Deze is al rijkelijk uitgerust met onder meer stuurbekrachtiging, een radio eet USB-aansluiting, centrale portiervergrendeling en airconditioning, zoals de naam al suggereert. De Space Star heeft een ruim interieur en veel slimme features, zoals een uitgebreid infotainment-systeem, 'sleutelloos' rijden en auto stop & go voor brandstofbesparing.

GT-Line
De GT-Line versie die alleen bij Bennie Wilmink verkrijgbaar is voegt nog enkele aantrekkelijke opties toe. Namelijk 15 inch lichtmetalen 'dark edition' velgen, all-season banden en een zwart carbonlook dak. Deze bijzondere versie is nu rijklaar voor 13.495 euro. Maar let wel: er is een beperkte voorraad van deze versies. Natuurlijk kunt u deze auto ook aanschaffen op basis van private lease.

Kom langs
Autobedrijf Bennie Wilmink laat u graag kennismaken met deze Space Star GT-Line. Kom langs aan de Westerval 16 in Enschede, Twentelaan 21 in Almelo of de Secr. Engelbertinkstraat 10 in Azelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl