Afbeelding
Foto:

Zomers voordeel bij Lesscher

HENGELO - Autobedrijf Lesscher heeft ook in de laatste dagen van april nog enkele mooie kortingsacties lopen. De zomer beginnen met een nieuwe auto tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs... een mooi vooruitzicht, toch?

Autobedrijf Lesscher heeft daarom nog tot en met 30 april een kortingsactie lopen op de mooi uitgeruste ACE-edities van de Micra, Pulsar, Juke, Qashqai en X-Trail. De extra opties zijn afhankelijk van uw specifiek gekozen model. Zo biedt de Nissan Micra ACE als extra opties de 16 inch lichtmetalen velgen, NissanConnect navigatie, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Nu voor 15.990 euro. Ook ontvangt u 1.500 euro op alle voorraadmodellen van de Micra.

Veel aanbiedingen
De Pulsar ACE is leverbaar vanaf 22.490 euro, waarbij naast de 17 inch lichtmetalen velgen en NissanConnect navigatie ook nog een achteruitrijcamera toe. De Juke ACE omvat dezelfde extra opties met een vanaf-prijs van 21.490 euro. De high-tech Qashqai ACE voegt naast NissanConnect navigatie en een achteruitrijcamera ook getint glas en een haaienvin-antenne toe. Nu leverbaar vanaf 26.590 euro. Gaat u voor een andere voorraad-Qashqai? U ontvangt nu 2.500 euro voordeel. De X-Trail ACE is nu leverbaar vanaf 32.290 euro, waarbij naast NissanConnect navigatie en de haaienvin-antenne ook het Intelligent Around View Monitor systeem ingebouwd is.

Kom langs
Maak kennis met deze mooi uitgeruste Nissan-modellen bij autobedrijf Lesscher aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Kijk ook op: www.autolesscher.nl