Afbeelding
Foto:

Duitse Kwaliteitsauto's
bij Vortkamp Occasions

ENSCHEDE - Autohaus Vortkamp is reeds een begrip in Gronau en als betrouwbare partner van Duitse kwaliteitsauto's weten ook veel Nederlanders het autobedrijf te vinden. Sinds kort is er ook een vestiging in Enschede geopend, Vortkamp Occasions.

Bij Autohaus Vortkamp wordt klanten al jaren vertrouwde service en gunstige prijzen geboden. Het bedrijf in Gronau biedt de meest recente Volkswagen modellen aan en ook voor occasions kunt u er terecht. Het klantenbestand bestaat voor vijftig procent uit Nederlandse klanten en deze klanten wil Vortkamp nog beter van dienst kunnen zijn, sinds kort kunt u dan ook bij Vortkamp Occasions terecht voor diverse Duitse kwaliteitsoccasions.

Duitse occasions
Het voordeel van een Duitse auto is dat ze vaak rijker zijn uitgerust dan de Nederlandse standaard auto's. Ook is het aanbod groter en zijn de modellen vaak relatief goedkoper. Een meer complete auto voor een relatief lagere prijs dus.

Servicegericht
Daarnaast heeft u de zekerheid van een contractservicepartner. Vortkamp is servicepartner voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, Audi en Seat. Op deze manier kan optimale service worden geboden. Onderhoudsbeurten, reparaties en garantieafhandelingen behoren dan ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Vortkamp Occasions financieringsmogelijkheden en leasing aan. Alles gaat altijd in overleg en er wordt een eerlijke prijs gerekend. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Vortkamp denkt altijd mee met de klant en vindt zo de oplossing die bij u past. U vindt Vortkamp Occasions aan de Midzomerweg 3. Loop gerust binnen of bel 053- 7400260 voor vragen en/of advies.