Extra koopzondag

ENSCHEDE - Zondag 29 april is een extra koopzondag, dus een extra winkeldag in de binnenstad. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom naar de binnenstad en ga lekker shoppen op het Van Heekplein, het Van Loenshof, de Heurne, de Haverstraatpassage, de Klanderij en in nog veel meer winkelstraatjes.

Vlooienmarkt

ENSCHEDE - Al een tijdje op zoek naar retro kleding? Wil je oude vintage spullen voor in je huis? Of moet je je verzamelingen nog uitbreiden? Kom dan op 21 en 22 april naar de Twentse vlooienmarkt in Expo Twente en wie weet vind je hier dat bijzondere item!

Op de Twentse vlooienmarkt verkopen particulieren hun overtollige spullen. Er staan vele kramen in de hal van 8.500 vierkante meter. Huisraad, kleding, speelgoed en andere zaken die nog prima een tweede ronde meekunnen, zijn hier te vinden. In de overdekte hal kun je ook met slecht weer prima vermaken. De entreeprijs is maar 5,00 euro. Kom dus ook langs van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk op: www.expotwente.nl

Lente Fair

ENSCHEDE - Kom zaterdag 21 en zondag 22 april naar Lente Fair Twente op het vliegveld Twenthe. Shop de mooiste items op het gebied van huis, tuin, fashion, dieren en lifestyle, ga mee met de unieke rondleiding naar de bunkers of maak een gratis proefrit op de nieuwste fietsen bij Twentse E-bike dagen. Lente Fair Twente is hét dagje uit voor het hele gezin.

Shop de mooiste items op het gebied van huis, tuin, fashion, dieren en lifestyle, ga mee met de unieke rondleiding naar de bunkers of maak een gratis proefrit op de nieuwste fietsen bij Twentse E-bike dagen. Lente Fair Twente is hét dagje uit voor het hele gezin. De entreeprijs is maar 5,00 euro. Van 11.00 tot 18.00 uur bent u welkom. Kijk ook op: www.vliegveldtwenthe.nl

Aquarellen van Bert Postuma

ENSCHEDE - De aquarellen van Bert Postuma worden tentoongesteld.

Galerie Nouverture aan de Walstraat 18 B-C toont zijn werken. De gepensioneerde leraar pakte het schilderen drie jaar geleden weer op.