Afbeelding
Foto:

By Hilke viert groots openingsweekend

BORNE - Afgelopen donderdag werd de vernieuwde winkel By Hilke feestelijk geopend. De winkel is uitgebreid om te kunnen voldoen aan de vraag van klanten. De winkel werd geopend door celebrity Koen Kardashian en gedurende de avond klonken de fijne deuntjes van de DJ. Dit gehele weekend is het openingsweekend waarin klanten kunnen profiteren van een speciale openingsactie.

By Hilke wordt gerund door Hilke en haar vriend Don. Hun winkel werd te klein om aan de vraag te voldoen. "De winkel hing te vol en vaak waren populaire items in de webshop en de winkel al snel uitverkocht, de winkel moest groter zodat niemand achter het net hoeft te vissen" vertelt Hilke. "We waren simpelweg uit ons jasje gegroeid."

Social media
Klanten komen van heinde en verre naar de winkel of shoppen op de webshop. By Hilke is zeer actief op sociale kanalen als Facebook en Instagram. Hierdoor weten zowel mensen in de buurt als mensen in het westen en zuiden van Nederland en zelfs in Belgiƫ By Hilke te vinden. Door up-to-date met de trends op social mediagebied te blijven, weet de winkel zich te onderscheiden van de concurrentie.

Ruim aanbod
In de winkel kan je zowel voor een leuk prijsje slagen als voor een wat exclusievere outfit. Het eigen merk By Hilke biedt diverse betaalbare en stylish items om een unieke look te creƫren. Daarnaast vind je er exclusieve merken als Reinders, Glamourous en Wanderlust. Ook qua sieraden wordt een exclusieve collectie aangeboden. Zo vind je er oorbellen van Juli Dans Jewels en oorbellen ontworpen door fashion blogger Lizzy van der Ligt. Met deze merken is By Hilke een exclusieve aanbieder in de regio. Naast dameskleding wordt er ook herenmode verkocht, met de nieuwe grotere winkel zal ook de herencollectie worden uitgebreid. In de collectie zijn merken als Ballin Amsterdam en Pure White te vinden, maar ook het eigen merk By Hilke.

Delen maar
Vanaf donderdagavond 12 april 19:00 tot en met zondag 15 april 17:00 is het openingsweekend waarbij mensen de nieuwe winkel zelf kunnen bewonderen. Ook geldt er een openingsactie. Als mensen een foto in de nieuwe winkel maken en deze delen op Facebook of Instagram en hierbij By Hilke taggen, krijgen zij 15% korting op hun aankopen. U bent dit weekend van harte welkom aan de Bakkersteeg 10 in Borne.