De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar! Foto:

Bijeenkomt wijkraad centrum zuid-west

HAAKSBERGEN - De wijkraad centrum zuid-west organiseert op donderdag 19 april weer een bijeenkomst. Het is alweer twee jaar geleden dat zei voor het laatst met buurtbewoners in gesprek gingen. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen die zei graag willen bespreken.

Na wat magere jaren met een minimale bezetting is de Wijkraad het afgelopen jaar weer aangegroeid tot een zes man sterke en gemotiveerde groep mensen. Doelstelling van de Wijkraad was en is het verbeteren van de leefomgeving in de wijk. Ook dit jaar zal (een afvaardiging van het College van Burgermeester & Wethouders van de gemeente Haaksbergen aanwezig zijn, en zijn ook de wijkagent en de wijkbeheerder uitgenodigd. Samen met hen wil de wijkraad graag met inwoners in gesprek over de wijk en de toekomst.

De onderwerpen
Voor de pauze komen de volgende punten aan de orde: Wat is er gebeurd met de zaken die in 2015 besproken zijn, Wat is de afgelopen jaren gerealiseerd, De activiteiten en stand van zaken betreffende bestemmingsplan industrieterrein, Hoe kunnen buurtbewoners ook de komende jaren samen werken aan een plezierige wijk? Na de pauze gaat de wijkraad graag met de aanwezigen in gesprek over de afwaardering van de Rondweg. Deze straat krijgt een nieuw karakter en hierdoor ontstaan mogelijkheden om wegen in de wijk anders in te delen. Op 19 april bekijken ze samen met de bewoners de plannen zoals die er nu liggen.

Kom ook!
De wijkavond wordt gehouden in Zalencentrum Het Bakkershuis aan de Molenstraat 71-73 op donderdag 19 april aanstaande. aanvang is om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur, het einde is rond 22:00 uur. De wijkraad hoopt dat veel inwoners hierbij aanwezig zullen zijn. Dit is belangrijk om mee te praten over de toekomst van deze mooie Haaksbergse wijk.