In de Gloria

ENSCHEDE - De dood is niet te vermijden, maar er wordt weinig over gepraat. In de voorstelling 'In de Gloria' wordt het onderwerp zeker niet gemeden.

De voorstelling is ontstaan door een samenwerking van de Theatergroep Bint en uitvaartonderneming Yarden. De dood wordt bespreekbaar gemaakt, maar op een lichtzinnige manier. Het doel is niet mensen angst aan te jagen voor de dood, maar de dood juist bespreekbaar te maken. Op 17 april om 20.00 uur is 'In de Gloria' te zien in Concordia Theater. De entree is gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Aanmelden kan op www.yarden.nl/vereniging/agenda.

Sevn Alias

ENSCHEDE - Rapper Sevn Alias is op zaterdag 14 april om 18.00 uur in Museum TwentseWelle voor een speciaal optreden in het kader van de Nationale Museumweek.

The Golden Hour is een muzikale tour die in museum TwentseWelle begint met Sevn Alias. Hij zal de museumstukken in zijn muziek de aandacht geven die ze verdienen. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk en kan op www.nationalemuseumweek.nl/goldenhour.

WOEST

ENSCHEDE - In De Kleine Willem is de voorstelling Woest van Project Sally te zien op 15 april om 14.30 uur.

WOEST en dan in de meest letterlijke zin van het woord wordt in de voorstelling onder de aandacht gebracht. De rookwolkjes uit de oren, gebalde vuisten en maar proberen tot tien te tellen. Dat moet er allemaal uit en dat betekent afreageren en vechten. Een maatschappelijk thema op een poëtische en hartverwarmende gebracht. De entree voor de voorstelling WOEST in De Kleine Willem is € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Wilminktheater of online via www.wilminktheater.nl.

Chicago Mike

ENSCHEDE - Een optreden van Chicago Mike is altijd een feest. Dit zelf ervaren kan op vrijdag 20 april in Cafe Rocks.

Het repertoire van Chicago Mike, eigen nummers en nummers van anderen, bestaat uit rockfavorieten en soul classics. Een optreden van Chicago Mike en zijn band is een garantie voor virtuoos gitaarspel en krachtige zang. Kom ook genieten op 20 april vanaf 22.30 uur in Cafe Rocks, Hofstraat 3 in Enschede.