Afbeelding
Foto:

Parkcompetitie Tennisvereniging Glanerbrug start op 17 mei

GLANERBRUG - Voor iedereen binnen de tennisvereniging Glanerbrug en voor mensen die het tennissen willen uitproberen, is er op 7 donderdagavonden, van 17 mei tot en met 28 juni, de parkcompetitie.

Mocht je een avond verhinderd zijn, dan is dat geen probleem. We starten om 19.30 uur met de wedstrijden, het is handig om iets eerder aanwezig te zijn. Je kunt je individueel voor de parkcompetitie opgeven waarna je wordt ingedeeld in een team. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en/of als je geen vaste tennispartner hebt. Het maakt niet uit of je veel of weinig tenniservaring hebt. Het gaat vooral om tennisplezier en gezelligheid! De parkcompetitie is voor tennissers tot speelniveau 7. We spelen dames-, heren-, en mix-dubbel wedstrijden. Opgave voor 3 mei 2018 via een email naar t.hinrichs@kpnmail.nl of via het aanmeldformulier in de kantine van TV Glanerbrug, Ekersdijk 160. Geef daarbij je naam, emailadres en telefoonnummer door. Kosten: € 10,00, die je kunt voldoen op de eerste speelavond.

Speel mee
Heb je eventueel alleen tijd om af en toe in te vallen als reserve: geef je dan op als reserve. Die hebben we ook nodig. Voor vragen kun je contact opnemen met Theo de Vries (theoinadevries@home.nl) of Yvonne Oosting (vroost@kpnmail.nl).

Zomers alternatief
Tennis is de afgelopen jaren ook steeds populairder als een mooie zomersport, vooral ook wanneer andere teamsporten stil liggen. Het is tegenwoordig dan ook niet vreemd dat menig teamsporter in de zomer bijvoorbeeld de voetbal verruild voor de tennisbal.