Afbeelding
Foto:

Koenderink: begrip in lederwaren

HAAKSBERGEN - Koenderink lederwaren is al sinds 1934 een begrip in koffers, tassen en kleinlederwaren en in zadels. Ook kleding voor de ruitersport is te vinden in de winkel in Haaksbergen.

Van oorsprong is Koederink lederwaren een familiebedrijf en nog steeds. Marion Koenderink runt de zaak met plezier en zorgt dat deze up-to-date blijft met de nieuwste trends op tassengebied en op het gebied van de ruitersport.

Collectie
In de ruime collectie vindt u damestassen, reistassen en koffers, zakelijke tassen en laptoptassen, schooltassen en kleinlederwaren als riemen. Hiertussen vindt u merken als Secrid, Casteleijn en Beerens, De Rooy, Gigi Fratelli, Claudio Fericci, Samsonite, Titan en Travelite. Of u nu op zoek bent naar een koffer voor uw verre reis of naar een werktas, de medewerkers adviseren u graag en vinden zo de tas die bij u past. Ook voor reparatie en verstelwerkzaamheden van uw lederproducten kunt u terecht bij Koenderink. In de werkplaats kunnen producten naar wens worden aangepast.

Ruitersport
Ook op het gebied van Ruitersport kunt u terecht bij Koenderink. De lederspecialisten brengen u graag een bezoek en kunnen u adviseren wat goed is voor u en uw pony of paard. Ook vindt u kleding voor de ruitersport. U vindt Koenderink lederwaren aan de Blankenburgerstraat 6-8 in Haaksbergen.