Afbeelding
Foto:

Jacky's mode nu in Enschede

ENSCHEDE - De mode voor dames met een maatje meer, wij verkopen in de maten 44 t/m 52 voor de vlotte moderne vrouw. Na bijna 30 jaar ondernemerschap in Oldenzaal en Rijssen hebben wij de beslissing genomen om de overstap naar Enschede te maken.

Dit was omdat het winkelende publiek weg bleef en er een enorme leegstand ontstond in Oldenzaal, wij in Enschede meer kans zagen ons klantenbestand verder uit te breiden en wij snakten naar het gevoel van gezelligheid en drukte, dit hebben wij gevonden in Enschede.

Goed advies
Tevens staan wij bij onze vaste klanten bekend om de ouderwetse persoonlijke benadering, gastvrijheid en een goed, eerlijk advies en goede kwaliteit kleding. Ook is onze koffietafel een welkome bijkomstigheid bij de mee winkelende mannen die het onderling meestal gezellig hebben. Onze trouwe klanten worden ook op de hoogte gehouden over de acties via de mail of app waardoor ze niets hoeven te missen.

Aanbiedingen
Op Facebook zijn we ook heel actief met regelmatig nieuwe collecties en aanbiedingen. Het viel heel erg op dat de dames met een maatje meer heel weinig keus hadden in Enschede, en het ontbrak zeker in de stijl die wij verkopen in onze winkel. Wij van Jacky's mode verkopen merken zoals Via appia due, Frapp, Signature, Jorli, Godske, Q neel en Thats me Jagro.

Kom langs
Onze rijk ogende winkel is geschikt voor alle dames met een maatje meer met zowel een grote als een klein beurs. Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen. Kortom Jacky's Mode is voor Enschede een aanwinst voor dames met een maatje meer die er modieus en modern uit willen zien, voor een acceptabel budget. Kom gerust een keer langs in onze winkel. U kunt ons vinden in de Haverstraatpassage 4 in
Enschede, tot ziens!