Afbeelding
Foto:

Van Mossel levert auto's Taxibedrijf Jonker

OLDENZAAL - Van Mossel Mega Occasion Centrum heeft Taxibedrijf Jonker in Enschede voorzien van vier zo goed als nieuwe Skoda Octavia's. Taxibedrijf Jonker profiteerde van de ruime keuze bij Van Mossel en kon daarmee rekenen op passende auto's voor het bedrijf.

Taxibedrijf Jonker is een jong en dynamisch taxibedrijf dat zich bezig houdt met taxivervoer, zakelijk vervoer en ziekenvervoer. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op betrouwbaar vervoer van de chauffeurs van Jonker. Om dit betrouwbare vervoer te blijven realiseren en de drukte te kunnen opvangen, voegde Taxibedrijf Jonker een viertal Skoda Octavia's toe aan de bestaande collectie wagens van Mercedes. Het bedrijf kreeg advies en slaagde uitstekend bij het Van Mossel Mega Ocassion Centrum in Oldenzaal. De Skoda Octavia staat bekend om zijn veiligheid, betrouwbaarheid en comfort en past daarmee perfect bij de missie van het taxibedrijf. Daarnaast is het een ruime auto wat zorgt voor een prettige zitbeleving voor de passagier.

Service verbindt
"De samenwerking tussen Van Mossel en Taxibedrijf Jonker is soepel en vlot verlopen" vertelt Sven Averdonk van het Van Mossel Mega Ocassion Centrum Oldenzaal. Beide bedrijven hebben service hoog in het vaandel staan en daarom was deze samenwerking een goede match. Vorige week schafte Taxibedrijf Jonker de Skoda's aan en deze week zijn de auto's afgeleverd. De auto's van het taxibedrijf zullen binnenkort op de Twentse wegen te vinden zijn.

Service bij Van Mossel
De Van Mossel vestigingen hebben een ruim aanbod waardoor de klant altijd wel een auto vindt die aan zijn of haar wensen voldoet. Naast een ruim portfolio automerken, autoleasing en passend advies, biedt het autobedrijf ook services aan als schadeherstel, financiƫle diensten of belettering van uw auto. Van Mossel voldoet graag aan de verwachting en doet hier het liefst nog een schepje bovenop. Persoonlijke aandacht, ruime keuze en scherpe prijzen zijn de basis van de succesformule.

Kom langs
Wilt u zelf het ruime aanbod van Van Mossel ervaren en van deskundig advies worden voorzien? Bezoek dan eens het Van Mossel Mega Ocassion Centrum Oldenzaal aan de Kelvinstraat 1B. Voor meer informatie over Van Mossel kijkt u op de website www.vanmossel.nl. Voor meer informatie over Taxibedrijf Jonker kijkt u op www.taxibedrijfjonker.nl. U kunt taxibedrijf Jonker bereiken op 053-260 00 06 of per email: info@taxibedrijfjonker.nl.