Afbeelding
Foto:

Shadé Interieur stelt zich voor

ALMELO - Je écht thuis voelen in je eigen huis staat of valt met een fijn interieur. Maar wanneer u zelf niet echt een idee hebt op dit vlak, kan een interieurstylist helpen. Shadé Interieurs in Almelo helpt u graag met het vinden van uw perfecte stijl.

Eigenaresse Nadine Knol heeft een grote passie voor styling en ondernemen. De 24-jarige groeide op in een ondernemersgezin en ontwikkelde al snel een voorliefde voor het creatieve werk. Zo deed zij onder meer een opleiding bloemschikken, als allround schoonheidsspecialiste en uiteindelijk legde zij zich toe op haar passie voor lifestyle, mode en interieur. Na haar Cibap-opleiding tot interieurstylist kwam de bestaande winkel Shadé op haar pad. Een eigen bedrijf runnen was altijd al een grote droom, dus ze greep deze kans met beide handen aan.

Inspiratie
Haar doel is om u als klant te inspireren met de nieuwste mode en trends. Een mooi, warm thuis binnen ieder budget. Shadé biedt een breed assortiment van interieur, leuke cadeautjes, mooie kleren en nog veel meer. Een gezellige winkel, die hebberig maakt met alle mooie spullen. Nadine ziet Shadé dan ook als een perfecte toevoeging voor Almelo; het was natuurlijk een gok om zelf als ondernemer aan de slag te gaan, maar dankzij haar grote passie wil ze Shadé nog verder uit laten groeien.

Interieur en meer
Shadé interieur is gevestigd in een prachtig oud pand met drie etages. Deze wil Nadine nu op een andere manier benutten. Hoewel de nadruk ligt op interieur, voegt zij ook een stuk lifestyle en fashion toe. "Bij interieurs maken we graag een persoonlijk ontwerp voor onze klant. We gaan dan vrijblijvend langs bij de klant om te kijken waar het 'probleem' ligt en hoe wij hen kunnen helpen", aldus Nadine. Na het brainstormen krijgt de klant een geheel vrijblijvend eerste ontwerp met sfeercollage; een uniek stukje service. Zo komt men tot een perfect eindresultaat dat exact past in uw woning. "Wij leveren een professioneel ontwerp aan in de vorm van een magazine, een verlichtingsplan, een kleurenplan, een meubelplan en we kunnen zelfs gordijnen op maat aanbieden. Wij staan 24/7 paraat en zijn ook bereid met de klant mee te gaan winkelen om samen keuzes te maken over badkamer of keuken." Shadé verzorgt dit hele proces tot in de puntjes.

Kom langs
U bent van harte welkom om kennis te maken met Shadé Interieur. De winkel is gevestigd aan de Grotestraat 118 in Almelo. Bel met 06-294 23 397, kijk op Facebook: shadeinterieur of binnenkort op de nieuwe website: www.shade-id.nl