Afbeelding
Foto:

Mooi Hair & Beauty houdt open dag

HAAKSBERGEN - Mooi Hair & Beauty beschikt over een compleet portfolio aan behandelingen zodat u op uw best voor de dag komt! Op 7 april houdt Mooi Hair & Beauty een open dag waar u informatie kunt krijgen en u door de specialistes persoonlijk kunt laten adviseren.

Van een heerlijke gezichtsbehandeling tot het zetten van permanente make-up, van een trendy coupe tot een ontspannen pedicure en van diverse massages tot een spray tan, bij Mooi Hair & Beauty kan het allemaal onder één dak. Daarnaast worden ook innovatieve behandelmethodes aangeboden zoals de Body-Wizard Cryolipolysebehandeling voor vetreductie en de nieuwe iCurl wimperpermanent waarmee u geen omkijken meer heeft naar uw wimpers. Eigenaresse Susanne Bramer verzorgt haar klanten tot in de puntjes, maar dit doet ze niet alleen, met collega's Jessica, Martha, Peti en Marijn vormt zij een sterk team.

Gezichtsverzorging
Op het gebied van gezichtsverzorging worden basis- en luxe- behandelingen aangeboden en werkt men met producten van het merk IK Skin Perfection. Dit is een concept gericht op zowel huidverzorging als huidverbetering. Ook kleine gelaatsbehandelingen zijn mogelijk zoals wenkbrauwen epileren en sinds kort ook wimperpermanent. Met deze iCurl wimperpermanent worden de ogen optisch vergroot en bespaart u uzelf tijd in de ochtend. Één keer per maand doet cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary de kliniek aan voor diverse kleine behandelingen als botox en fillers.

Lichaamsbehandelingen
Ook voor het lichaam worden diverse behandelingen aangeboden. Zo is er de Body-Wizard Cryolipolysebehandeling waarmee een reductie van lichaamsvet kan worden gerealiseerd zonder het gebruik van naalden. Het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld waardoor er een verwijderingsproces in gang wordt gezet. Tevens worden er diverse massages aangeboden waaronder een thai yogamassage.

Frisse coupe
Ook voor een frisse coupe kunt u bij Mooi Hair & Beauty terecht. Hiervoor wordt met producten van Jean Paul Mynè gewerkt. Van wassen, knippen en föhnen tot een coupe soleil, de professionals bij Mooi Hair & Beauty zorgen dat uw haar goed zit.

Zaterdag 7 april kunt u vrijblijvend langskomen aan de Eibergsestraat 60 van 10.00 tot 14.00 uur voor informatie over deze en andere behandelingen krijgen. Kijk ook op: www.mooi-salon.nl