Dameskledingbeurs Dorpshuis Lonneker

LONNEKER - Op zoek naar mooie, modieuze en betaalbare dameskleding?

Zaterdag 7 april is er een tweedehands Dameskledingbeurs (zomer en winterkleding, maat 34 t/m 50) in het Dorpshuis, Dorpsstraat 98 te Lonneker! De verkoop is van 14.00 tot 15.30 uur.

Vliegveldmarkt

ENSCHEDE - In Hangar 11 is er op 7 en 8 april weer de kans om dat ene unieke en nog ontbrekende deel van de verzameling te vinden.

Op voormalige vliegbasis Twenthe in Hangar 11 wordt er een tweedaagse markt gehouden. De hangar staat vol kramen met tweedehandsartikel en kramen met antiek en curiosa. De markt is overdekt. Hoe de weersomstandigheden ook zijn, het snuffelen naar spullen blijft leuk. De Vliegveldmarkt wordt op 7 en 8 april van 9.00 uur tot 16.00 uur gehouden. Toegangsprijs varieert van € 0,- voor kinderen tot en met 10 jaar tot € 5,- voor volwassenen.

30!

ENSCHEDE - Licht klassieke muziek en Argentijns tangorepertoire is waar het Carel Kraayenhof Ensemble u van laat genieten.

Het is 30 jaar na het oprichten van het ensemble wel tijd voor een feestje. Dat feestje vieren de muzikanten niet alleen, maar samen met het publiek. Tango's, klassieke muziek en andere muziekgenres als filmmuziek zullen te horen zijn op 7 april om 20.00 uur. Er kan geen mooiere plek zijn om van deze muziek te genieten dan de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. De entree bedraagt € 22,50.

De Waanzinnige Salon

ENSCHEDE - In Rijksmuseum Twenthe wordt op 8 april de Waanzinnige Salon gehouden met onder andere workshops en optredens.

In april worden er twee nieuwe tentoonstellingen geopend in Rijksmuseum Twenthe. Een tentoonstelling rond Paula Modersohn-Becker en één rond Bernard Heesen. Een goed moment voor de gratis toegankelijke Waanzinnige Salon. Wat dacht u van burlesque optredens van Sugar Rush, een wijnproeverij of een workshop tekenen naar model? Deze activiteiten en vele andere zelf doen of bijwonen kan op 8 april in het Rijksmuseum Twenthe. Alle activiteiten staan vermeld op www.rijksmuseumtwenthe.nl.