Afbeelding
Foto:

Jubilea Harmonie

HAAKBERGEN - Tijdens de algemene ledenvergadering van de Haaksbergse harmonie werden speldjes uitgereikt aan drie jubilarissen. Zij ontvingen een insigne met oorkonde van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) uitgereikt door voorzitter Martin Vis.

"Lang geleden dat het aantal jubilarissen zo laag was, maar nog nooit is het aantal jaren bij elkaar zo hoog geweest." Met deze woorden kondigde de voorzitter de jubilarissen -samen goed voor 112,5 jaar lidmaatschap- aan. Renate Bouwman is al 12,5 jaar lid en speelt klarinet in het A-orkest en bij de Evergreens. Ook de trompet heeft ze zich eigen gemaakt en daar valt ze zo nodig ook op in. Henk Eijsink en Jan Delsing ontvingen een insigne voor 50 jaar lidmaatschap van de Haaksbergse Harmonie. Beiden zijn oud-voorzitter van de vereniging. Jan speelt bas bij de Evergreens en voorheen ook bij de Haaksberger Muzikanten. Henk speelt dwarsfluit en is dirigent en spreekstalmeester bij de optredens van de Evergreens. Naast het insigne met oorkonde ontvingen alle drie een bos bloemen en cadeaubon.

Laurien en Gerrit
Speciale aandacht was er ook voor Laurien en Gerrit Schepers. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de vereniging. Ze werden bedankt met een grote bos bloemen en een dinerbon. Een mooi stukje waardering.