Afbeelding
Foto:

Er valt weer wat te vieren in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Een NIEUWE SCHOENENWINKEL, nou ja nieuw, wij waren al van af half december aanwezig met onze uitverkoop winkel daarna schoonschip actie en nu voor het "echie".

De afgelopen maanden hebben wij al ruim kennis kunnen maken met de consumenten van Haaksbergen, vol enthousiasme werden wij onthaald door menig consument en ondernemers uit Haaksbergen. Nu we zijn verbouwd / verhuist van Eibergen naar Haaksbergen kunnen wij dan ook zeggen dat het echt de moeite waard was om deze stap te zetten, voorjaar 2017 kregen wij veel consumenten uit Haaksbergen en omgeving in onze winkel in Eibergen, waar door uiteindelijk na Winterswijk en Zevenaar toch onze keuze is gevallen op een van oudsher schoenenpand aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen, sinds 1807 werden hier al schoenen gerepareerd door de fam. Ter Rahe. Na een spoedige onderhandeling was de hr. Ter Rahe erg blij dat er weer een schoenen in het pand werden verkocht.

Vakkennis
De vakkennis die wij de laatste 30 jaar hebben opgedaan wordt dan door menig klant met moeilijke voeten zeer gewaardeerd, ook de fabrikanten Wolky, Durea, Mephisto, Clarks,Gabor en Xsensible waren erg blij met de wetenschap dat hun merken weer volop in Haaksbergen vertegenwoordigd worden. Ook geen onbekende uit Haaksbergen Tom Konings verkoopt nu schoenen van het merk Sioux, Grashoppers en Finn comfort aan ons en zo is de cirkel weer rond. Het openingsweekend starten wij op donderdag 5 april, collega winkeliers vieren dit met ons mee door een mooie tros ballonnen in de Spoorstraat op te hangen, loop gerust eens binnen voor een hapje en een drankje en bekijk ons bedrijf van binnen uit. Wij zien er naar uit om jullie van dienst te zijn. Henrie en Annette Orriëns – Delsing. Orrsing Schoenmode aan de Spoorstraat 19 Haaksbergen. www.orrsing-schoenmode.nl bekijk daar ook onze collectie.