Afbeelding
Foto:

Inner Stillness bij Fit Form

ENSCHEDE - Deze maand opende Fit Form in samenwerking met Inner Stillness de deuren van het Inner Stillness bewust-'zijns'-centrum. Het eerste bewustzijnscentrum voor lichaam én geest in Enschede.

Leden van Fit Form Sport & Gezondheidscentrum hebben nu de mogelijkheid om naast hun fysieke sporttraining ook meditatielessen te volgen, waaronder stiltemeditatie, mindfulness, visuele meditatie en meditatie voor kinderen. De meditatielessen zijn naast de leden van Fit Form toegankelijk voor iedereen die wil leren mediteren. Freddy Haspers, Fit Form: ,,In ons Sport & Gezondheidscentrum Fit Form willen wij alle mogelijkheden bieden voor mensen, die aandacht willen geven aan hun gezondheid. Wij vinden het hartstikke mooi dat onze leden nu ook hun geest bij ons kunnen trainen en zo meer rust in hun leven kunnen gaan ervaren." Voor oprichters van Inner Stillness Reza van Regteren en Suzanne van Hooff is het bewust-'zijns'-centrum een langgekoesterde hartenwens die in vervulling gaat. Reza van Regteren, Inner Stillness: ,,Het is onze visie om meditatie en bewustwording zo aards mogelijk in de wereld te zetten. Net zoals sporten, kan het iets betekenen voor iedereen. Bewustwording is volgens ons niet iets zweverigs, wij willen mensen terugbrengen naar de rust en wijsheid in zichzelf, met beide voeten op de grond aanwezig in het hier en nu."

Diverse cursussen
Bij Inner Stillness kun je, naast de meditatielessen, diverse cursussen volgen op het gebied van bewustwording en kun je persoonlijke begeleiding krijgen in de vorm van (burn out- en verslavings)coaching en energetische therapie. Alles om je terug te brengen naar jezelf, daar waar rust en ruimte te vinden is. Ben je benieuwd en wil je eens komen proeven aan de rustgevende sfeer die hier aanwezig is? Je bent van harte welkom voor het volgen van een gratis proefles meditatie. Naast mediteren kun je je bij Fit Form nu ook uitleven in de nieuwe dojo waar het mogelijk is om kickbokslessen en bokszaktraining te volgen voor volwassen. Maar ook speciaal voor kinderen worden er kickboks- en judolessen gegeven.

Kom langs
Fit Form Sport & Gezondheidscentrum Buurserstraat 214-216, 7544 RG Enschede, tel: 053 477 2780, of kijk op www.fitform.org of www.inner-stillness.nl