Stante Pede

ENSCHEDE - 'Stante Pede' is de nieuwste voorstelling van Pepijn Schoneveld waarmee hij door het land trekt. Zo zal hij op 5 april te zien zijn in Concordia Theaterzaal in Enschede.

De voorstelling 'Stante Pede' gaat over het leven van de cabaretier zelf. Hij wil in het nu leven, maar de gedachten in zijn hoofd voorkomen dat. Met deze gedachten kennis maken op een openhartige, absurde, vlijmscherp en soms ook onverwacht poëtisch wijze kan op 5 april om 20.30 uur in Concordia Theaterzaal, Oude Markt 15. Kaarten voor de voorstelling kosten € 14,-.

Paasfeesten Lonneker

LONNEKER - Twee dagen feesten kan tijdens de Paasfeesten Lonneker op 31 maart en 1 april.

Het evenement zal plaatsvinden aan de Vliegveldweg 10 in Lonneker. Tijdens deze twee dagen zal er vanaf 19.00 uur een gemoedelijk feest zijn met de medewerking van diverse artiesten. Zo kan er op zaterdag genoten worden van de PPM Band en Sander Scheperman. Zondag maken onder andere Rob Toonen en DJ Waib hun opwachting. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,- en aan de deur € 7,50. Voor het bestellen van kaarten of meer informatie kunt u terecht op www.paasfeestenlonneker.nl.

Basso Ostinato

ENSCHEDE - Het ensemble NeoBarock staat op 5 april om 20.00 uur de planken van het Muziekcentrum in Enschede.

Raak in een trance door u mee te laten voeren door de muziek van NeoBarock. Een akkoordenschema dat elke keer herhaald wordt en de improvisaties daarop is al eeuwenlang bekend en geliefd. NeoBarock laat u horen waarom. Kaarten voor deze show zijn onder meer te bestellen via www.wilminktheater.nl en kosten € 24,50.

Het geheim van gelukkige moeders

ENSCHEDE - De workshop 'Het geheim van gelukkige moeders' is informatief, creatief en vooral ook sfeervol.

Over hoe u een gelukkige moeder kunt zijn, leert u meer tijdens de vijf stappen van de workshop. Wat u te horen krijgt is praktijkgericht en dus direct toe te passen in uw leven. Bent u toe aan een gelukkiger leven, neem dan op 6 april om 9.00 uur deel aan de workshop in Prismare. Deelname kost € 25,-. Een plek reserveren kan via www.voormoeders.nu.