Ontmoet jouw innerlijk kind

ENSCHEDE - Tijdens de workshop 'Ontmoet jouw innerlijk kind' van bewustzijn coach en spreker Sarah Grosman kunt u ontdekken hoe u er echt voor uzelf kunt zijn.

U kunt ontdekken wat u innerlijk nodig heeft. U kunt daardoor meer innerlijke rust, tevredenheid en vertrouwen ontwikkelen. In contact staan met de innerlijke kinderen kan mogelijk zelfs depressies en burnout klachten voorkomen. De workshop 'Ontmoet jouw innerlijk kind' is op 30 maart van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur bij Stichting de Melkweg, De Yogaruimte aan de G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. Deelname aan de workshop kost € 20,-. Meer informatie vindt u op www.dichterbijjeik.nl.

Girl with a
Pearl Earring

ENSCHEDE - Het schilderij 'Meisje met de parel' van kunstschilder Johannes Vermeer is alleen te zien in het Mauritshuis in Den Haag, maar de film erover is te zien in Concordia.

Het schilderij 'Meisje met de parel' is over de hele wereld beroemd. Maar er is nog veel onbekend over het schilderij en het ontstaan ervan. Zo is niet bekend wie het meisje op het schilderij is. Er is ook niets bekend over waarom Vermeer dit meesterwerk heeft gemaakt. De film 'Girl with a Pearl Earring' is een documentaire over de mysteries rondom het schilderij en de schilder ervan. De prachtige documentaire is te zien in Concordia, Oude Markt 15 in Enschede. Op 2 april is 'Girl with a Pearl Earring' te zien om 19.45 uur en op 3 april om 14.30 uur. De entree bedraagt € 9,-.

Vanaf nu is
het van jou

ENSCHEDE - Maaike Ouboter is bekend van het telivisieprogramma 'De Beste Singer Songwriter' en staat op 5 april in De Kleine Willem met haar voorstelling 'Vanaf nu is het van jou'.

Dit jaar zal het tweede album van Maaike Ouboter verschijnen. Deze nieuwe nummers gaan over menselijkheid en de verschillende relaties die mensen met elkaar aangaan. Relaties kunnen pijnlijk, liefdevol, ongemakkelijk of hilarisch zijn. Het aangaan of verbreken van relaties brengt emoties met zich mee. De nieuwe nummers en de anekdotes van Maaike Ouboter zijn te horen op 5 april om 20.30 uur in De Kleine Willem, Langestraat 45 te Enschede. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl voor € 17,50.