Afbeelding
Foto:

Opel Corsa, Astra en Mokka X als Black Edition

TWENTE - Opel-dealer Kamp Twente met vestigingen in Almelo en Hengelo levert de Corsa, Astra en Mokka X nu tijdelijk in de exclusieve Black Editions. Deze uitvoeringen zijn voorzien van mooie hoogglans zwarte accenten op onder meer het dak, spiegelkappen en de wielen.

Opel biedt het al een tijdje aan bij diverse modellen; een dak in een afwijkende kleur. Dit maakt het nét even een uniekere auto. Opel breidt dit aanbod uit op de populaire Corsa, Astra en Mokka X - let wel, het gaat om tijdelijke aanbiedingen. De Black Edition van deze drie modellen zijn te herkennen aan hun zwarte dak, spiegelkappen en bijpassende zwarte lichtmetalen wielen.

Corsa
De Corsa Black Edition heeft 16 inch wielen die we al kennen van de Online Edition. Deze is leverbaar vanaf 18.899 euro met een 90 pk sterke 1.4 benzinemotor. De Corsa Black Edition is standaard een vijfdeurs, verkrijgbaar in wit, rood grijs en natuurlijk zwart.

Astra
De Astra Black Edition komt ook in die kleurstellingen. Naast de 17 inch lichtmetalen wielen en een navigatiesysteem is deze Astra ook verder rijk uitgerust De vanafprijs bedraagt 27.399 euro, voor de uitvoering met de 1.4 Turbo benzinemotor met 150 pk. Voor de Mokka X geldt hetzelfde als voor de Astra, alleen de wielen zijn een maatje groter, de motor heeft 10 minder vermogen en de prijs bedraagt 28.990 euro. Alle drie de Black Editions zijn per direct te verkrijgen.