Afbeelding
Foto:

Peterman Autogroep
betaalt uw BTW!

Op 29 maart zal de Occasionshow van start gaan bij Peterman Autogroep en kan u profiteren van mooie kortingen. Tijdens de BTW-weg-ermee-dagen wordt er een selectie occasions aangeboden waarbij de BTW uit de vraagprijs is gehaald.


De BTW wordt voor u betaald bij Peterman Autogroep! De BTW-weg-ermee-actie duurt van 29 maart tot en met 2 april. Op donderdag 29 maart en vrijdag 30 maart is er tevens koopavond. De kortingen gelden op diverse geselecteerde occasions. De korting is al berekend in de vermelde prijzen en de actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.

Alle tijd
Wilt u op uw gemak alvast rondkijken en diverse modellen zien en ervaren? Kom dan alvast langs voor de actie van start gaat. De medewerkers van Peterman Autogroep adviseren u graag over de verschillende modellen onder het genot van een kopje koffie. Geef uw ogen goed de kost, wie weet zit uw pareltje er tussen!

Kom langs!
Peterman Autogroep is een familiebedrijf en wordt gekenmerkt door medewerkers die u van eerlijk en oprecht advies voorzien. Peterman Autogroep is dealer van Toyota en Lexus, daarnaast is men service dealer voor Fiat. U vindt Peterman Autogroep aan de Essenlaan 19 in Oldenzaal en aan het Spaansland 8 in Enschede. Loop deze dagen gerust binnen om de geselecteerde occasions te bewonderen en/of kom langs tijdens de actie in het paasweekend. Op donderdag 29 maart en vrijdag 30 maart is Peterman Autogroep geopend van 9:00 tot 20:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op maandag van 11:00 tot 16:00. Op de zondag is men gesloten.