Afbeelding
Foto:

McGregor heet nu By Jan Marc

HENGELO - De McGregor Store aan de Nieuwstraat 47a in Hengelo krijgt een andere naam. Sinds deze week staat er By Jan Marc op de gevel. Jan Marc ter Steege is al sinds februari vorig jaar eigenaar, maar toen als franchisenemer van het modemerk McGregor.

Omdat na het faillissement de merkrechten zijn doorverkocht en er voor 2018 geen collectie van dit merk word uitgebracht, ontstond er voor Jan Marc en zijn team een extra uitdaging. Het Team is al 8 jaar ongewijzigd en daar komt voorlopig ook geen verandering in als het aan Jan Marc ligt. De klanten komen dus in een vertrouwde winkel met vertrouwde service en personeel.

Merken
Het is inmiddels gelukt en er hangt nu een goed afgestemde collectie van bekende merken zoals o.a. Marc O' Polo, Cavallaro en HV Polo voor dames en heren in de winkel. Het DNA is zelfs verbeterd zegt Jan Marc, omdat we nu nog kritischer kunnen bepalen wat er in de winkel komt te liggen. Andere bekende merken die By Jan Marc nu worden verkocht zijn o.a. Marc Aurel| MAC en Pierre Cardin voor de dames en de heren kunnen met New Zealand Auckland | Bugatti | Hiltl | Fynch Hatton |Jacques Britt |Strellson en Carlo Lanza prima hun keuze maken. Voor de riemen hebben we o.a. de keuze uit B Belt en Job 86. Allemaal handgemaakt in Duitsland en Nederland.

Flinke Klus
Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met een nieuw kassasysteem. Maar ook het nadenken over een website die binnenkort de lucht in gaat. En zelfs de kledinghangers die allemaal van een ander logo moesten worden voorzien. Het resultaat is geweldig geworden. We zijn benieuwd wat de klanten er van vinden. We hebben weer een fantastische basis om verder te bouwen aan één vd mooiste modewinkels in Hengelo.

Cavallaro blijft in Hengelo
Wij hebben als winkel het merk Cavallaro weten te strikken voor de Dames en Heren collectie. Dit is bijzonder, omdat de dames collectie nog niet eerder werd verkocht in Hengelo. Om dit te vieren krijgt de klant in de maand maart bij aankoop vanaf 200 euro aan Cavallaro artikelen 40 euro korting. Jan Marc nodigt dan ook iedereen uit om komend weekend te komen shoppen met een hapje en een drankje. Er is komend weekend koopzondag in Hengelo dus 2 dagen shopplezier.