Afbeelding
Foto:

Crazy Sunday in Mystiek Theater

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseert Mystiek Theater de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen.

Het programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!!
Deze maand hebben we Johnny Bernhard Band & Jacky en Reunion Soul Band Y-sect:

Samenwerking
Jacky (Jacqueline van der Griend) en een van Nederlands beste Country gitaristen Johnny Bernhard hebben de handen ineen geslagen en zullen vanaf komende zomer samen op diverse podia schitteren. Een unieke samenwerking tussen deze 2 inmiddels gevestigde namen in het vak. Onder andere door de samenwerking met oa Waylon, Jan Smit, Jan Akkerman, Ruud Hermans, Ilse de Lange, John Jorgenson, Rob Crosby. Jacky, 6-voudig awardwinning Country Zangeres, tekende een solocontract bij Vosound Records van Jan Smit, tourde met Jan Smit in zijn shows en trok later het land door met een country theatershow. Ze deed mee aan The Voice Of Holland en trad op tijdens de Global Night in Nashville. Haar debuutalbum "Living in a lovesong" behaalde een top 50 plaats in de Album Top100 en met single "I don't want to" werd ze uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Gitarist Johnny, die door de DCMA meerdere malen werd verkozen tot instrumentalist van het jaar, trad op in the Grand Ole Opry en CMA-Show in Nashville. Recent is zijn eerste gitaar-album uitgebracht.

Afbeelding