Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Beleef de nieuwe Subaru Outback bij Zuithof

TWENTE - Subaru introduceerde onlangs de nieuwe Subaru Outback. Hij kreeg een grondige renovatie; zowel binnen als buiten. Eén ding is ongewijzigd: de Outback is nog steeds uw perfecte reisgenoot voor iedere avontuurlijke tocht.

Subaru-dealer Zuithof aan het Tusveld 15 in Bornerbroek laat u graag kennismaken met deze nieuwe Outback. Daarom organiseren zij op 30 en 31 maart en 6 en 7 april de Subaru Outback introductiedagen. Dit is een perfecte gelegenheid om een proefrit te maken met deze meest veelzijdige stationwagon op de markt.

Rijke uitrusting
De Nieuwe Subaru Outback is een bijzonder complete auto in zijn klasse. Naast de externe facelift werd ook de uitrusting onder handen genomen. Zo is het meervoudig bekroonde EyeSight systeem verder uitgebreid in deze zesde generatie. Camera's rondom geven een uitstekend beeld op alles dat er rondom uw auto gebeurt. Deze camera's kijken ook actief met u mee en waarschuwen wanneer zij een gevaarlijke situatie signaleren - indien nodig remt de auto dan zelf af.

Avontuurlijk
Om u zoveel mogelijk vrijheid te geven om te gaan en staan waar u wilt beschikt de Outback ook over een grotere bodemvrijheid van 22 centimeter. Met het standaard Symmetrical All-Wheel Drive systeem is ook gematigd onverhard terrein geen spelbreker. De geïntegreerde dakrails en de riante laadruimte maken hem een veelzijdige reisauto.

Maak kennis
Autobedrijf Zuithof aan het Tusveld 15 in Bornerbroek laat u graag nader kennismaken met de nieuwe Outback. Maak dus een afspraak voor een proefrit of kom langs voor meer informatie. Kijk ook op: www.zuithof.nl