Comedy Night

ENSCHEDE - Donderdag 29 maart is het weer tijd voor de maandelijkse Comedy Night in de Kleine Willem aan de Langestraat 45. Wees erbij vanaf 20.30 uur.

Comedy Night @DKW is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Een gemoedelijke setting, een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. De line-up voor deze avond, onder voorbehoud: Wilko Terwijn, Edo Berger, Dian Liesker en Marco Lopes. Bestel nu kaarten voor de Comedy Night via www.wilminktheater.nl.

Cabaret: Johan
Goossens

ENSCHEDE - Cabaretier Johan Goossens staat op vrijdag 30 maart in De Kleine Willem met zijn nieuwste voorstelling Vlam!

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo's en hetero's, de liefde en je plek in de maatschappij. "Vlam!" is op vrijdag 30 maart te zien in De Kleine Willem aan de Langestraat 45. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is 16+. Kaarten zijn te verkrijgen via www.wilminktheater.nl.

André Kuipers en Ralph van Raat

ENSCHEDE - Astronaut André Kuipers & meesterpianist Ralph van Raat nemen u mee op 'muzikale ruimtevaart'. Op vrijdag 30 maart staan ze samen in het Muziekcentrum.

De titel 'de Harmonie der Sferen' verwijst naar Pythagoras' idee dat de ordening van de sterrenhemel, de aarde en muziek voortkomt uit dezelfde eenvoudige getalsverhouding. Muziek afkomstig van componisten die zich lieten inspireren door de kosmos. Van Johann Sebastian Bach tot John Cage. Kuipers leidt de muziekstukken in en tijdens het pianospel van Van Raat worden prachtige beelden getoond die Kuipers vanuit de ruimte maakte. Aanvang van de voorstelling om 20.00 uur. Kaarten reserveren kan via www.wilminktheater.nl.