Afbeelding
Foto:

Tabak- en Kadoshop
viert feest!

HAAKSBERGEN - Twee jaar geleden openden zij hun nieuwe tabak- en kadowinkel; Marcel en Monica Kollen. Nieuwe gezichten op een bekende plek. De Tabak- en Kadoshop Haaksbergen viert graag deze tweede verjaardag met een mooie kortingsactie.

De Tabak- en Kadoshop is gevestigd aan de Jonkheer van Heijdenstraat 1A. Zoals de naam al aangeeft is het assortiment erg breed. Naast sigaretten, sigaren en tabak van alle merken is ook de elektronische sigaret steeds populairder. Veel rokers zijn de afgelopen jaren al overgestapt of gebruiken de e-sigaret om te stoppen. In de winkel kunt u diverse merken en modellen bekijken en kopen. Ook voor rookaccessoires zoals de iconische Zippo-aansteker in geschenkverpakking kunt u hier terecht. Verder bieden zij ook een selectie van kansspelen aan zoals kraskaarten en Lotto en natuurlijk een uitgebreid assortiment kranten en tijdschriften.

Tijd voor feest!
Ook wanneer er iets te vieren is kunt u bij de Tabak- en Kadoshop leuke geschenken en feestartikelen kopen. Zo is er een uitgebreid assortiment aan feestartikelen zoals de leuke XXL-gevelvlaggen voor geboorte, jubilea en andere feestelijkheden. Wat veel mensen wellicht nog niet weten is dat u ook een mooie Sarah of Abraham hier kunt huren voor een vijftigste verjaardag. Zoekt u een leuk geschenk of wenskaart? Voor iedere gelegenheid is er iets passends te vinden. Zo zijn ook de Scentchips geur-verwarmers met kaars een mooi geschenk om te krijgen óf natuurlijk voor jezelf te kopen.

PostNL punt
Met ingang van mei krijgt de Tabak- en Kadoshop ook een officieel PostNL servicepunt. Hier kunt u dan ook terecht voor het versturen van post, het kopen van postzegels en natuurlijk het afhalen van pakketten. Dit voorziet in een belangrijke behoefte, zeker voor buurtbewoners die zo niet ver hoeven te reizen voor hun postzaken. Deze zomer kunt u ook mooie Groeten uit Haaksbergen kopen bij de winkel die dan natuurlijk hier direct te versturen zijn.

Kortingsactie
Om het 2-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is er ook een leuke kortingsactie. Van zaterdag 31 maart tot en met zaterdag 7 april ontvangt u op vertoon van de advertentie uit deze krant 10 procent korting. (Uitgezonderd zijn kraskaarten, Staatsloterij en tabaksproducten. Vraag naar de voorwaarden.) De Tabak- en Kadoshop is gevestigd aan de Jonkheer van Heijdenstraat 1A. Kom eens langs of neem een kijkje op facebook.com/kadoshophaaksbergen