Daniël Lohues

HAAKSBERGEN - Ga mee met Daniël Lohues op ontdekkingsreis op 24 maart in Theater De Kappen.

Een voorstelling van Daniël Lohues zonder muziek lijkt onmogelijk en de muziek zal dan ook niet ontbreken in de voorstelling waarmee hij nu in de Nederlandse theaters staat. Zowel oudere als hagelnieuwe liedjes komen aan bod. Muziek en persoonlijke verhalen vol troost, levenslust en humor is wat u te wachten staat op 24 maart om 20.00 uur in Theater De Kappen. Kaarten zijn verkrijgbaar tegen betaling van € 23,50 via www.dekappen.nl.

Paas cupcakes

HAAKSBERGEN - Elke woensdag is er iets leuks te beleven in de WoeMi Club in Haaksbergen. Zo kunnen kinderen op 28 maart zelf cupcakes komen bakken.

Niets is lekkerder dan een cupcake en zeker als deze zelfgemaakt is. In Kulturhus Haaksbergen tussen 14.30 uur en 16.00 uur kunnen kinderen vanaf zes jaar de mooiste paas cupcakes komen maken. Aanmelden voor deze kookmiddag kan via info@kulturhushaaksbergen.nl. Deelname kost € 3,- per kind.

Spannende finale
Pop Secret

ENSCHEDE - De spannende voorrondes waren eind januari al bij te wonen. Nu volgt de ontknoping van de Pop Secret in een zinderende finale. Welk muzikale talent wint de hoofdprijs van 1000,- euro?

Pop Secret is dé muzikale talentenjacht van Enschede en omstreken, een samenwerking van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Poppodium Atak. Wie de voorrondes heeft bijgewoond kent de deelnemende talenten al. In de finale zijn ze nog eenmaal te beluisteren tijdens de spannende competitie. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 1000,- euro dat naar eigen inzicht mag worden uitgegeven om de muzikale ontwikkeling te bevorderen.

Op zaterdag 24 maart is de finale van Pop Secret in de Grolsch zaal van het Wilminktheater. Wil je genieten van deze muzikale avond vol Twents muziektalent? Reserveer dan kaarten voor de finale via www.wilminktheater.nl voor 5,- euro per kaartje. De avond gaat van start om 20.00 uur en zal eindigen met het uitroepen van de winnaar van Pop Secret 2018. Zorg dat je een glimp opvangt van deze nieuwe talenten van Twentse bodem!