Geen dagboek

ENSCHEDE - Het boek 'Dit is geen dagboek' is door Erna Sassen geschreven. Met de gelijknamige voorstelling komt BEER Muziektheater naar De Kleine Willem.

Het verhaal draait om Boudewijn. Hij wordt enkele jaren na de zelfmoord van zijn moeder 'ziek'. Zijn vader helpt hem dat te overwinnen door het geven van onder andere een schrift. Hoe dit Boudewijn helpt en wat hij doormaakt is te zien in de voorstelling 'Dit is geen dagboek' op 23 maart om 20.30 uur in De Kleine Willem, Langestraat 45 te Enschede. Toegangsprijs is vanaf € 7,50.

Schiffmacher

ENSCHEDE - Op 27 maart is Henk Schiffmacher in het Muziekcentrum Enschede met 'Schiffmacher vertelt'.

Wie zegt Henk Schiffmacher zegt tatoeages. Hij heeft in de 40 jaar dat hij als tatoeërder heeft gewerkt veel lichamen voorzien van de mooiste tatoeages. Bij de tatoeages hoort vaak een verhaal over de reden van het laten zetten, over de gekozen afbeelding of over de persoon die de tatoeage wil. Die verhalen vertelt Henk Schiffmacher op 27 maart vanaf 20.00 uur in het Muziekcentrum Enschede. Kaarten voor de voorstelling kunnen onder meer via www. wilminktheater.nl besteld worden.

Brel & Brass

HAAKSBERGEN - Naar de muziek van Jacques Brel luisteren kan doordat Micheline van Hautem en de Haaksbergse Harmonie deze ten gehore brengen in Theater De Kappen.

Micheline van Hautem is een Vlaamse zangeres die door haar album 'Songs of Jacques Brel' wordt gezien als één van de beste vertolkers van Brel. Samen met de Haaksberge Harmonie en bastrombonist Jos Jansen verzorgt ze een middagje genieten. Kaarten voor de voorstelling van 25 maart om 15.00 uur in Theater De Kappen kosten € 17,50 en kunnen besteld worden via www.dekappen.nl.

Sneue gevallen

ENSCHEDE - De komische voorstelling "Sneue gevallen" gaat over de overgevoelige Bram. Een productie van Theater Sonnevanck. Op zaterdag 31 maart in het Wilminktheater.

Bram is al snel overprikkeld en verblijft daarom in z'n eigen snoezelkamer in huis. Maar z'n grote idool is op bezoek bij hem in de straat, en dus moet hij z'n veilige haven verlaten. "Sneue gevallen" is geschikt vanaf 6 jaar. Aanvang om 19.00 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.wilminktheater.nl.