Afbeelding
Foto:

Paasacties bij MotoPort Hengelo

Paasacties bij MotoPort Hengelo

HENGELO - Het paasweekend is voor ons motorrijders altijd een weekend waar we naar toe leven. Vaak is het een van de eerste weekenden met mooi weer dus tijd om onze geliefde motor van stal te halen.

Door het extra dagje vrij hebben we zelfs meer tijd om te rijden. MotoPort Hengelo is een prima reisdoel voor tweede paasdag, je vindt hier de nieuwste modellen van Yamaha, Kawasaki en Indian en uiteraard de nieuwste trends op het gebied van motorkleding en helmen. Er zijn mooie acties op nieuwe motoren, occasions en op kleding en ook een absolute superdeal op helmgebied. Daarnaast hebben we flink wat eitjes verstopt die allemaal goed zijn voor een leuke attentie en uiteraard zorgen we voor koffie en wat lekkers!

Kom langs
In samenwerking met VTT Rijopleidingen bieden we je de mogelijkheid om een gratis "Try the bike" te doen. Genoeg redenen om naar MotoPort Hengelo te komen dus! Gevestigd aan de Enschedesestraat 210 in Hengelo. En ben je geslaagd voor een nieuwe jas broek of helm maar kun je hem niet meenemen omdat je op de motor bent? Geen probleem, we sturen het graag na! Graag tot ziens op tweede paasdag bij Motoport Hengelo. Openingstijden: 12.00 tot 17.00 uur.