Afbeelding
Foto:

Open huis bij Yarden & Luttikhuis

LOSSER - Zaterdag 24 maart is het zover, Open Huis! Buiten onze taken die bij onze functie als uitvaartverzorger horen, houden we ons soms ook bezig met andere zaken zoals het organiseren van een opening.

Na een jarenlange, zeer prettige, samenwerking met Uitvaartzorg Luttikhuis in Losser gaan we vanaf nu verder als Yarden & Luttikhuis uitvaartzorg. En bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje. Het pand is mooi verbouwd en qua 'look and feel' aangepast aan de nieuwe situatie. En bij een verbouwd, vernieuwd pand hoort uiteraard een Open Huis.

Familiekamers
We bieden in het uitvaartcentrum de mogelijkheid om een afscheidsdienst en of een condoleance te houden. Er zijn familiekamers waarvan de nabestaanden een sleutel krijgen zodat zij 24 uur per dag bij hun overleden dierbare kunnen zijn. Ook bieden we verschillende mogelijkheden voor wat betreft catering. Van de welbekende koffie met cake tot uitgebreide zoetarrangementen of luxe broodjes in buffetvorm.

Rondleiding
Graag leiden we u rond en laten we zien wat we u kunnen bieden, van rouwkaarten tot staatsievervoer en ook vertellen we u graag alles over onze jaarlijkse Memorial Day tijdens de landelijke Herinneringsweken in november. Wij zijn erg trots op ons vernieuwd uitvaartcentrum en we heten u dan ook op 24 maart tussen 11.00 en 15.00 uur harte welkom!

Yarden & Luttikhuis uitvaartcentrum Broekhoekweg 20, 7582 PT Losser. 088-9273902