Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke kortingen bij Renault's Salon de Promotion

TWENTE - De lente breekt door en Renault viert het voorjaar weer met aantrekkelijke kortingen tijdens de actieweken. Van 22 maart tot en met 2 april is namelijk weer de Salon de Promotion bij Renaultdealer Munsterhuis met vestigingen in Rijssen, Hengelo en Enschede.

U profiteert deze weken van een ruime keuze auto's én maximaal voordeel. Dit kan oplopen tot wel 3.500 euro, waardoor het gamma dus extra aantrekkelijk is. Wie alvast wil weten welk voordeel te behalen is kan ook al vast een kijkje nemen op www.munsterhuisrenault-acties.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij Renault Munsterhuis waar u niet alleen de aanbiedingen kunt zien, maar ook gelijk passend advies krijgt over de aanschaf en zaken zoals lease- of financieringsopties.

Accessoires
Om uw nieuwe auto helemaal compleet te maken ontvangt u tijdens de actie ook een accessoirecheque ter waarde van 750 euro op geselecteerde modellen, namelijk de Kadjar, Mégane, Talisman, Koleos, Espace en (Grand) Scenic.

Goed advies
Kom langs bij de vestigingen aan de Nijverdalseweg 150 in Rijssen, Goudstraat 31-49 in Hengelo of Parkweg 143-149 in Enschede voor passend advies. Zij zijn ook op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.munsterhuisrenault.nl