Afbeelding
Foto:

Voorjaarsvoordeel op Mitsubishi bij Bennie Wilmink

TWENTE - Het voorjaar is nu definitief doorgebroken. Ook bij Bennie Wilmink genieten zij van het voorjaar, echt zo'n gevoel dat je wil delen. En wat er is dan mooier dan de aantrekkelijke voorjaarskortingen op een nieuwe auto om de lente goed te beginnen?

De hele maand maart staat in het teken van het voorjaar. U kunt profiteren van mooie kortingen op auto's die op voorraad zijn. Dit loopt op tot maar liefst 2.000 euro. Dit is geldig op onder meer de Mitsubishi Space Star 1.0 Clear Tec Cool+. Met 1.000 euro overstapvoordeel is deze nu leverbaar vanaf 11.690 euro.

ASX
De Mitsubishi ASX doet hier nog een schepje bovenop. De Mitsubishi ASX Connect Pro biedt u een uitgebreide uitrusting, met onder meer standaard DAB-tuner, navigatie, achteruitrijcamera, keyless entry en nog veel meer. Een zeer complete uitgeruste auto in zijn klasse. Deze kunt u ook aanschaffen op basis van een aantrekkelijke private lease. De ASX al leverbaar vanaf 369 euro per maand.

Eclipse Cross
Mitsubishi introduceerde recentelijk de aantrekkelijke Mitsubishi Eclipse Cross. De onderscheidende en slimme cross-over, die naast een uitdagend uiterlijk ook een zeer veilig weggedrag biedt. Zo bent u met de optionele vierwielaandrijving altijd goed voorbereid op alle omstandigheden. De nieuwe Eclipse Cross is momenteel te bewonderen in de showroom van uw lokale Bennie Wilmink vestiging.

Kom langs
Kom langs bij autobedrijf Bennie Wilmink in Azelo, Almelo of Enschede om eens kennis te maken met deze en andere modellen. Als gecertificeerd Mitsubishi dealer mag u rekenen op uitstekende klantenservice, de laagste prijs en natuurlijk een uitgebreide garantie. Dit is ook terug te zien in de mooie klankbeoordeling; gemiddeld 8,9. Wilt u meer informatie over deze of andere modellen? Kijk ook op: www.benniewilmink.nl