Afbeelding
Foto:

Reizenbeurs Twentse Caravan Club

Op dinsdag 3 april 2018 houdt de Twentse Caravan Club haar open reizenbeurs voor het najaar 2018 van 11.00 uur tot 15.00 uur in restaurant 't Hoogspel', Bornsestraat 1, 7495 VL Ambt Delden. De open reizenbeurs is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om met de Twentse Caravan Club op reis te gaan.

De Twenste club stamt al uit 1987 en heeft als doel het bevorderen van het kampeertoerisme. Jaarlijks worden dan ook meerdere groepsreizen georganiseerd. De Twentse Caravan Club organiseert reizen voor haar leden in het voor- en naseizoen. De reiscommissie en de reisbegeleiding bereiden de reizen geheel voor en bespreken vooraf de campings die tijdens de reis aangedaan worden. De kosten voor de reis zijn vooraf bekend en gaan uitsluitend over de bruto overnachtingsprijs per equipe. Vaak worden er door de reisbegeleiding enkele leuke groepsactiviteiten georganiseerd, zoals een welkomstdiner, pannenkoeken bakken en een afscheidsdiner. Deelnemers zijn vrij om hun tijd op de camping zelf in te vullen.

Voor het najaar van 2018 staan de volgende reizen gepland:

- Tirol / Zuid Tirol: 23 dagen, vertrek 1 september
- Zuid Engeland: 21 dagen, vertrek 1 september
- Provence (Zuid-Frankrijk): 32 dagen, vertrek 25 augustus
- Luxemburg - Mullertal: 21 dagen, vertrek 25 augustus
- Overwinterrings reis: ± 6 weken, vertrek januari/februari

Voor deze reizen krijgt u als deelnemer altijd een reis- en routeboek. Hierin is veel informatie te vinden, zodat deelnemers niet meer alles zelf uit hoeven te zoeken. Meer info: www.twentsecaravanclub.nl