Afbeelding
Foto:

Maak de overstap naar Nissan bij Lesscher

HENGELO - Maakt u dit jaar de overstap? Misschien zit u er al een tijdje aan te denken... uw huidige auto vervangen voor een compacte Micra, een veelzijdige Qashqai of... misschien toch Pulsar? Overstappen naar Nissan was nog nooit zo aantrekkelijk dankzij de Make The Move actie.

Tot en met 2 april biedt autobedrijf Lesscher aantrekkelijke kortingen aan die op kunnen lopen tot wel 4.900 euro, afhankelijk van uw gekozen model. Het voordeel begint bij de sportieve Micra N-Line. Waar de normale Micra al sportief oogt, doet deze er een schepje bovenop met bijzondere styling binnen en buiten, luxe vloermatten, badging en natuurlijk 17 inch lichtmetalen velgen. Dankzij de korting van 3.500 euro nu leverbaar voor 18.865 euro.

Qashqai & X-Trail
Bij de Nissan Qashqai ACE loopt uw voordeel op tot 4.000 euro. Een compacte, high-tech auto met innovaties voor veilig en aangenaam rijplezier. De ACE uitvoering biedt onder meer NissanConnect navigatie en een achteruitrijcamera. Nu leverbaar voor 26.090 euro. De Nissan X-Trail Tekna is eveneens aangenaam geprijsd met 4.000 euro korting; voor u rijklaar voor 35.739 euro.

Mooie korting
De aantrekkelijkste kortingen zijn nog niet genoemd; zo pakt u 4.500 euro voordeel op de Pulsar ACE. Standaard al zeer compleet, maar met het ACE-pakket helemaal goed uitgerust. Ook hier zijn navigatie, achteruitrijcamera, lichtmetalen velgen en het Intelligent Mobility systeem een goede reisgenoot. Rijklaar voor 21.990. De markante Juke ACE biedt het meeste voordeel tijdens de actie, namelijk 4.900 euro. Nu leverbaar voor 20.490.

Kom langs
Autobedrijf Lesscher geeft u graag advies over de aanschaf, financiering en al uw andere vragen. Zij maken de overstap graag tot een feest! Kom langs aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Hier is ook de nieuwe Nissan Leaf te bekijken, waarvan u in deze krant een uitgebreide test kunt lezen. Kijk ook op: www.autolesscher.nl