My Cousin Rachel

HAAKSBERGEN - "My Cousin Rachel" is een thriller over Rachel Weisz, een mysterieuze femme fatale.

Philip is een wees die opgroeit bij zijn voogd Ambrose. Wanneer Ambrose de nicht van Philip ontmoet, met haar trouwt en vervolgens overlijdt onder mysterieuze omstandigheden, wil Philip wraak nemen op zijn nicht Rachel. Een film vol drama, romantiek en mysterie. De film is te zien op 21 maart om 20.00 uur in Filmhuis in Haaksbergen. Kaarten kosten € 7,50 en kunnen online en bij de theaterkassa aangeschaft worden.

Frans van Schoonhoven & Chiahu Lee

HAAKSBERGEN - Frans van Schoonhoven is violist en Chiahu Lee is pianiste en samen spelen zij composities van eind 19e en begin 20e eeuw.

Het concert wordt georganiseerd door de Kunstkring. Zij bieden kansen aan talent uit Twente. Genieten van het programma van Frans van Schoonhoven en Chiahu Lee kan op zondag 18 maart vanaf 15.30 uur in Theater De Kappen. Kaarten kunt u reserveren via www.dekappen.nl. De entree bedraagt € 12,50.

Amfibieën
en reptielen

HAAKSBERGEN - Tariq Stark geeft op 22 maart een lezing over amfibieën en reptielen in het Haaksbergerveen.

Amfibieën en reptielen zijn prachtige dieren. Helemaal met enige kennis over hoe en waar ze leven. In het Haaksbergerveen komen soorten voor die niet overal te vinden zijn. Tariq Stark kan u er als ecoloog en amfibiekenner alles over vertellen. De lezing begint om 19.30 uur in het IVN-gebouw Han Jordaan, Dievelaarslaan 2 te Haaksbergen. De entree is € 2,50. Voor leden/ donateurs van IVN is dit € 1,-.

Boerenmarkt

HAAKSBERGEN - Elk jaar is er weer een Hola Boerenmarkt bij Manage De Sterruiters. Dit jaar wordt de markt op zondag 18 maart gehouden.

De Boeren- en Vlooienmarkt wordt georganiseerd door de stichting belangengemeenschap Honesch-Langelo. Veel regionale standhouders zullen producten als streeklekkernijen, kunst en gereedschappen aan de man brengen. De markt is gratis te bezoeken tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Onlandsweg 2 te Haaksbergen.