Hendrik Groen

ENSCHEDE - Er was al een bestseller van Hendrik Groen met de titel "Pogingen iets van het leven te maken". Op 18 maart is in het Wilminktheater de theaterversie daarvan te zien.

Er is nogal wat te beleven in een verzorgingshuis. Er zijn hoogte- en dieptepunten in het leven van de bewoners, die met humor aan het publiek worden getoond. De voorstelling wordt niet alleen door acteurs gemaakt. Er is ook een rol weggelegd voor de bewoners van een plaatselijke zorginstelling. De voorstelling van 18 maart in het Wilminktheater begint om 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 19,50.

Body, Mind & Music Festival

ENSCHEDE - Het bezoeken van het Body, Mind & Music Festival 2018 zorgt voor een bijzondere ervaring.

Het festival wordt gehouden op 18 maart in De Kleine Willem aan de Langestraat 45 in Enschede. De dag begint om 11.00 uur en vanaf dat moment kunt u een yogales of een lezing bijwonen. Ook genieten van een diner of een een ligconcert is mogelijk. Zondag 18 maart is een dag die in het teken van onder andere yoga, meditatie, muziek en bewustzijn kan staan. Kaarten voor het festival kosten € 15,-.

Enschede Lacht

ENSCHEDE - Met een bezoek aan "Enschede Lacht: Open Comedy Night" op 22 maart in Het Vestzaktheater traint u uw lachspieren.

Aanstormend talent en gevestigde namen nemen u mee naar de wereld van stand-up comedy. De grappen worden in een razend tempo op u afgevuurd door de artiesten uit binnen- en buitenland. Voor deze geweldige avond in Het Vestzaktheater, Walstraat 35 in Enschede, bedraagt de entreeprijs € 5,-. Kaarten zijn te reserveren via www.hetvestzaktheater.nl.

Ooggetuigen van Golgotha

ENSCHEDE - Ooggetuigen van Golgotha is het verhaal van de kruisiging van Jezus.

Toonkunst voert op zondagmiddag 18 maart vanaf 15.00 uur delen op uit de 'Johannes Passion' van Bach in de Grote Kerk in Enschede. Dit wordt afgewisseld met pakkende monologen opgevoerd door het Enschedees Vrije Toneel. Met de muziek en de monologen wordt het verhaal van de kruisiging van Jezus verteld. Kaarten zijn in de voorverkoop bij de leden van Toonkunst Enschede voor € 15,-. Op de dag zelf is de toegangsprijs € 17,50.