Afbeelding
Foto:

Haverkamp voor uw betrouwbare onderhoud

ENSCHEDE - Haverkamp Onderhoud is al 45 jaar uw betrouwbare partner voor uiteenlopende vormen van onderhoud en aanverwante dienstverlening. Het bedrijf werd opgericht in 1973, toen nog als glazenwasbedrijf, een eenmanszaak. Inmiddels is het bedrijf gegroeid, maar de service is nog als vanouds sterk.

Haverkamp Onderhoud is tegenwoordig steeds breder actief. Naast schoonmaak en glasbewassing is het bedrijf sinds 2004 ook actief in schilderwerk en het plaatsen van glas. Later volgde ook het gespecialiseerde werk van asbestverwijdering en de start van de eigen afvalinzameling en verwerking via Rode Bak. Kortom, een bedrijf met een veelzijdige geschiedenis. Dankzij de betrouwbare dienstverlening zijn sommige ondernemers al ruim dertig jaar klant. Met ervaren en gemotiveerd personeel weten zij altijd aan uw verwachtingen te voldoen.

Representatief
Als bedrijf of particulier wilt u natuurlijk dat uw pand altijd representatief is. Zowel van binnen als buiten stelt u hoge eisen aan onderhoud en netheid; Haverkamp helpt u hier graag bij. Haverkamp richt zich met name op het zwaardere schoonmaakwerk; hierbij valt te denken aan glazenwassen met hoogwerkers, reiniging van kozijnen en het schoonhouden van trappenhuizen voor woningcorporaties. Zowel voor de particulier als bedrijven voeren zij schoonmaakwerkzaamheden uit. Zij werken uitsluitend met gespecialiseerd personeel en zijn flexibel inzetbaar. Haverkamp Woningontruiming voert ontruimingen uit in opdracht van onder meer gemeenten, woningbouwverenigingen en gerechtsdeurwaarders. Zo kunnen zij een vervuilde, volgepakte woning geheel ontruimen, reinigen en onderhouden zodat deze weer netjes opgeleverd worden.

Rodebak.nl
U hebt ze vast wel eens gezien; de knalrode bakken van Rodebak.nl. Hebt u een grote hoeveelheid materiaal om af te voeren? Rodebak.nl verhuurt containers van 4, 6 en 10 kubieke meter tegen zeer gunstige tarieven. Kijk voor de tarieven en meer informatie op Rodebak.nl.

AS Twente
Hebt u een pand waar nog asbest in verwerkt zit? Dan is sanering erg belangrijk; ook gezien de nieuwe regelgeving over onder meer sanering van daken. Haverkamp's tak AS Twente zorgt voor veilige sanering en is sinds 1995 erkend op dit vlak.

Veelzijdig
U ziet, Haverkamp Onderhoud is een veelzijdig bedrijf met een grote ervaring. Zij helpen u dan ook graag met uw specifieke wensen. Kijk voor meer informatie over al deze diensten op: www.haverkamponderhoud.nl