Afbeelding
Foto:

Boekenfestival bij
Bruna Enschede!

ENSCHEDE - Van 10 t/m 18 maart is het weer Boekenweek. Bruna Enschede is daar helemaal klaar voor! Tijdens de Boekenweek pakt Bruna uit met het Boeken Festival: de allermooiste boeken voor de allermooiste prijs. Want lezen is een feest!

Bruna doet als grootste boekhandel om de hoek natuurlijk mee aan de landelijke Boekenweek. Bij 12,50 aan Nederlandse boeken ontvang je het Boekenweekgeschenk: Gezien de feiten. Het geschenk is dit jaar geschreven door bestsellerauteur Griet op de Beeck. Gezien de feiten gaat over Olivia, een vrouw voor wie opeens alles anders wordt. Een verhaal over de kracht van spijt hebben, de warme wurggreep van families, de kilte van de wereld zoals we haar kennen en het wapen dat liefde kan zijn, als ze echt is tenminste. Extra leuk: op vertoon van het Boekenweekgeschenk reis je op zondag 18 maart gratis met de trein.

Thema
Het thema van de Boekenweek is Natuur. Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay 'Natuurlijk' geschreven: een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor volgende generaties. Het essay is voor €3,95 te koop bij Bruna Enschede. Ook een toepasselijke aanbieding tijdens het Boekenfestival bij Bruna is Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood, bekend van het tv-programma Floortje naar het einde van de wereld. Dit prachtige boek is alléén bij Bruna te koop voor slechts €7,50.

Leesplezier
Tijdens het Boekenfestival vind je bij Bruna ook veel nieuwe titels voor úren leesplezier, bijvoorbeeld Voor mij van Jojo Moyes, de veelbesproken biografie van Gordon en Het Duitse meisje van Armando Lucas Correo. Ga dus snel naar Bruna Enschede (De Heurne 10) en laat je inspireren!