Afbeelding
Foto:

Exclusieve stijl bij Ladybugs

ENSCHEDE - De nieuwe kledingwinkel voor dames, Ladybugs, opent komende week haar deuren. Aan de Haverstraatpassage 8 kunt u uiteenlopende exclusieve merken vinden die ook nog eens goed betaalbaar zijn.

Eigenaresse Yvette Eberhard opent haar nieuwe winkel op donderdag 15 maart. Dit was een langgekoesterde wens; zij heeft ruim tien jaar ervaring met het werken in een kledingwinkel, maar maakt nu de grote stap om zelf een damesboetiek te openen.

Exclusief
De insteek van Ladybugs is simpel: bijzondere merken aanbieden die je niet overal ziet. Veel winkels zijn een eenheidsworst; je ziet overal hetzelfde waardoor het lastig is iets leuks te vinden. Bij Ladybugs is een mooie combinatie van hoogwaardige kwaliteit en trendy artikelen te vinden. Onder meer My Jewellery, Glamorous, Jacky Luxury, Purewhite, Given, The White Brand en Royal Temptation. Met nog meer bijzondere merken in de nabije toekomst. Sommige van deze merken zijn in Enschede alleen bij Ladybugs te vinden. Het vestigen aan de Haverstraatpassage is hierbij een logische keuze; er zijn ook andere zelfstandige ondernemers gevestigd waardoor dit echt een bestemming is voor de stijlbewuste shopper die iets bijzonders zoekt.

Beleving
De winkel biedt ook een belangrijk stukje beleving. Winkelen moet immers leuk zijn. Zo is er in de winkel ook een bar geplaatst, waar bezoekers onder het genot van koffie of een drankje kunnen winkelen.

Aanbiedingen
Op donderdag 15 maart opent de winkel feestelijk haar deuren. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen. De eerste klanten profiteren daarnaast ook van een mooie openingsaanbieding; vijftien procent korting op hun aankoop. Ook de dagen erna loont het zeker om eens kennis te maken! Ladybugs is gevestigd aan de Haverstraatpassage 8 in Enschede. Kijk ook op: www.ladybugs.nl

Afbeelding