Afbeelding
Foto:

Ambachtelijk genieten bij G.T.O. en Party Boerderij

BOEKELO - Gerrit ten Oever is een veelzijdig man; in Boekelo runt hij G.T.O Catering én de gezellige Party Boerderij aan de Beldershoekweg 100. Of u nu op zoek bent naar een leuke feestlocatie, een professionele cateraar of de lekkerste streekeigen vleesproducten, hier bent u aan het juiste adres.

In de eigen slagerij zijn heerlijke, ambachtelijke vleesproducten te vinden; allemaal afkomstig van de eigen boerderij. Zo is er een mooie selectie rund- en varkensvlees te vinden, maar ook worsten en gevogelte. Hebt u iets te vieren en wilt u toch ambachtelijk genieten zonder veel rompslomp? G.T.O Catering verzorgt maaltijden voor groepen vanaf 25 personen. Geheel op maat en geheel op smaak, ook wanneer u speciale wensen hebt. Zo is er het warm en koud buffet met 3 soorten vleesgerechten, 3 huisgemaakte salades, 1 groentegerecht, 1 aardappelgerecht en sauzen voor 12,50 euro per persoon. Voor liefhebbers van stevige winterkost is het stamppot-buffet een uitkomst; 3 soorten stamppot met 3 soorten vlees en toebehoren voor 10 euro per persoon. Voor zomers genieten is ook een geheel verzorgde barbecue mogelijk. Naast vijf verschillende soorten vlees, 2 salades, rauwkost, stokbrood en sauzen verzorgt G.T.O. ook de borden, bestek, barbecue en gas. Dit alles voor 10,00 euro per persoon. Zoekt u iets echt bijzonders? Het complete varken aan het spit met barbecue is een mooie keuze voor 175 euro. Een en ander is ook aan te vullen met het uitgebreide salade-buffet voor 5,50 euro per persoon. De catering is natuurlijk inclusief halen en brengen.

Feestlocatie
De Party Boerderij is ook een geliefde feestlocatie in Boekelo. Zo kunt u in de Partyzaal gebruik maken van diverse buffet- lunch-, tappas- en borrelarrangementen. Naar wens is het ook mogelijk om een goed verzorgde casino-avond te houden, wat naast gezellig ook nog eens uitdagend kan zijn voor al uw gasten.

Buitenlocatie
Dankzij de mooie ligging is er ook volop gelegenheid om buiten activiteiten te houden. De boerderij beschikt over een mooie buitenbar met terras, waar u kunt genieten van de zon. In de overdekte buitenkeuken kunt u dan gezellig samen bakken, braden en barbecueën onder genot van een drankje. Voor de jongste gasten is er een mooi speelterrein. Diverse arrangementen zijn samen te stellen, zoals de Grote Pan voor 27,50 euro per persoon bij minimaal 25 personen, of de Boer'ntappas voor 23,50 euro per persoon. Wilt u met vrienden een leuke avond doorzakken? Bij minimaal 30 gasten kunt u onbeperkt drinken voor 19,50 euro per persoon, met zowel binnenlands en buitenlands gedestilleerd. Hebt u interesse in een arrangement of wilt u meer weten over de cateringopties? Neem contact op via 053- 4282942 of kijk op: www.gtenoever.nl