Wandeling Buurserzand

HAAKSBERGEN - Wandelkring DIO organiseert een wandeling op 15 maart richting het Buurserzand.

De omgeving van Haaksbergen is ideaal voor een wandeltocht. De wandeltocht van 15 maart om 9.00 uur gaat richting het Buurserzand. Er zijn verschillende routes met een lengte van 5 tot 10 kilometer. Deelname aan de tocht kost € 1,80 (inclusief kopje koffie). Er wordt gestart bij 't Gängelhuuske, Molenstraat 26 te Haaksbergen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne van Adrichem op telefoonnummer 053 4770530 of annevanadrichem@home.nl.

Welcome
to the Future

ENSCHEDE - In "Welcome to the Future" geeft Richard van Hooijdonk een blik op de toekomst in een spannende ontdekkingsreis.

Op 13 maart om 20.00 uur is Richard van Hooijdonk te zien in het Wilminktheater. Hij probeert vragen als "Wonen en werken we straks samen met robots?" en "Welke toekomst brengt de technologie ons?" te beantwoorden. Wilt u weten hoe trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk de toekomst ziet? Bestel dan kaarten voor de theatershow vanaf € 17,50 via www.wilminktheater.nl.

Tangata

ENSCHEDE - Tangata is een kwartet dat zorgt voor een muzikale belevenis op 11 maart in Het Vestzaktheater tijdens "Wereldmuziek: Mijmeren in de winter, passie en romantiek".

Tangata schuwt tangomaestro's als Piazzolla en Salgan niet. Daarnaast laten ze ook zelf geschreven tangocomposities horen. Muziek, en zeker tangomuziek, zorgt voor emoties bij de luisteraar. De voorstelling van Tangata is er één vol melancholie en weemoed met uitbundige ritmes. Voor deze voorstelling in Het Vestzaktheater, Walstraat 35 in Enschede, is de entreeprijs € 8,50.

Dolfje
Weerwolfje

HAAKSBERGEN - In het Kulturhus kunnen kinderen op woensdag 14 maart naar de film "Dolfje Weerwolfje" kijken.

Hoe gaat een jongetje van zeven jaar om met de verandering naar een pluizig weerwolfje bij volle maan? Kom kijken naar Dolfje Weerwolfje op 14 maart om 14.30 uur. De filmmiddag kost €3 en aanmelden kan via info@kulturhushaaksbergen.nl.