Mission Day

ENSCHEDE - Met GPS en een spelletje Enschede ontdekken? Op 11 maart heeft u de kans om op een geheel unieke wijze de binnenstad van Enschede te verkennen.

Het spel Ingress wordt gespeeld op een mobiele telefoon. Het doel is punten te veroveren. Deze punten kunnen gescoord worden bij culturele bezienswaardigheden in de binnenstad. Een speelse manier om Enschede beter te leren kennen. Deelnemen aan het spel kan gratis op 11 maart tussen 11.00 en 17.00 uur. Registratie voor deelname kan op http://events.ingress.com/MissionDay/Enschede.

Vitaliteitsbeurs

HAAKSBERGEN - De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen is voor iedereen van 55 jaar en ouder die meer wil weten over gezond en fit ouder worden.

De Vitaliteitsbeurs wordt gehouden in De Bouwmeester aan de Bouwmeester 6 in Haaksbergen. Er hebben zich al meer dan 35 standhouders aangemeld. De standhouders geven informatie over onder andere en het aanpassen van de woning om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Er zal ook een lezing worden gegeven over het goed regelen van financiële en notariële zaken. De beurs is gratis te bezoeken op 11 maart tussen 10.00 en 16.00 uur.

Amsterdams Kleinkunst
Festival

ENSCHEDE - De selectierondes voor het Amsterdams Kleinkunst Festival hebben plaatsgevonden. Drie van de zes halve finalisten komen op 14 maart om 19.30 uur naar De Vrijhof.

De halve finalisten staan met de zelfgemaakte programma's op de planken in De Vrijhof. Door de reacties van het publiek kunnen de halve finalisten nog schaven aan hun programma en werken aan hun performance om zo goed voorbereid deel te nemen aan de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kom kijken naar de talenten van de toekomst. Kaarten voor de voorstelling in De Vrijhof kosten € 10,-.