Afbeelding
Foto:

Amateurs treden op
voor groter publiek


HAAKSBERGEN - De Week van de Amateurkunst wordt gecoördineerd door de WAK Werkgroep. Tijdens de Week van de Amateurkunst krijg je als amateur een plek op het podium.

De Werkgroep was al enige tijd op zoek naar uitbreiding en deze is gevonden in Ingrid Pinkse. Ingrid Pinkse is bestuurslid bij de Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen en actief lid van de Haaksbergse Harmonie. De Werkgroep bestaat verder uit Bennie Wielens, Egbert Leppink, Karin van Sark en René van der Kuil en wordt ondersteund door de cultuurmakelaar van de Gemeente Haaksbergen, Eléon de Haas.

Oproep
Het programma van de WAK krijgt al aardig vorm maar er is nog voldoende ruimte voor leuke initiatieven op het gebied van de amateurkunst. In dit kader wil de WAK Werkgroep dan ook graag een oproep doen. 'De WAK Werkgroep is er in principe niet om zelf activiteiten te organiseren. Wij coördineren de verschillende initiatieven en ondersteunen de organisatoren daar waar nodig. Het belangrijkste vinden we dat iedereen die wat wil doen op het gebied van de amateurkunst ook de kans en ruimte krijgt', aldus René van der Kuil. In dat verband biedt de werkgroep in samenwerking met Kulturhus Haaksbergen (tijdens de WAK het "Huis van de Amateurkunst") een avond de theaterzaal van De Kappen aan. Je bent al tijden thuis aan het zingen, goochelen, muziek maken, dansen en eigenlijk wel een keer klaar om op te treden? Meld je dan nu aan! Wil je het wel eens als stand-up comedian proberen, kun je bijvoorbeeld lekker tapdansen of kom je langzaam uit de schaduw van illusionist Hans Klok? Zoek je een podium voor die hilarische sketch die je vorig jaar met je neven en nichten gedaan hebt tijdens het familiefeest waarbij jullie iedereen hebben doen verbazen? Wil je op het podium zingen of dansen? Meld je dan aan! Er is geen beperking qua leeftijd, het het is bedoeld voor jong en oud en er is geen competitie. Het wordt een avond genieten van de basis van de amateurkunst.

Programma
Uit alle aanmeldingen voor de Week van de Amateurkunst wordt een aantrekkelijk programma samengesteld. Twijfel je nog? Niet doen! Wil je meer informatie voordat je je opgeeft, mail dan naar rene@kulturhushaaksbergen.nl of neem contact op met één van de leden van de Werkgroep.